onsdag 10 november 2010

Kort av Sussie

Gissa om jag blev lycklig när detta helt UNDERBARA kort från Sussie. Och det kom på en dag då det värmde extra mycket och jag blev rörd till tårar över både kortet och den varma och omtänksamma hälsningen.

TUSEN TUSEN TACK SUSSIE VÄNNEN FÖR DETTA UNDERBARA KORT!
DU ÄR SÅ DUKTIG OCH DU GJORDE MIG SÅ LYCKLIG!
Säger bara titta och njut - för det kan jag lova att jag gör!

Hoppas ni som tittar in har det så bra ni bara kan och snart får en mysig pysselstund igen!
Massor med höst-kramar till er som tittar in!
Busan

7 kommentarer:

Cattis sa...

Hej vännen:)
Ja du kan inte annat än hålla med ett jättehärligt höstkort..
förstår att du blev glad, tänk att en tanke kan få en att känna sån glädje :)
Underbara vänner man hittat här i cyberrymden.
Hoppas du har det bra, själv sitter jag på jobbet och fick en liten stund över..
Må så gott / kram kram

Anonym sa...

Hej gumman! Vad kul att du blev så glad över kortet och det var meningen det skulle värma lite extra vännen! Vet att du hade en jobbig dag den dan kortet anlände så jag vet att det värmde extra och då känns det extra bra i mitt hjärta också. Du är värd många såna kort vännen!!!♥
Hoppas det går bra med lilla gumman idag hos veterinären, ska hålla tummarna! Hoppas att din förkylning ger med sig snart så den inte blir så långvarig.
Vår lilla Puzzel-vovve var in i måndags och opererade bort 3 bröstvårtor då hon hade fått juvertumörer. :-( Det är skickat på analys så hoppas det inte är elakartat. Får svar om ca. 10 dar.
Här fick vi 1 dm snö inatt och det snöar fortfarande och jag har varit ut två ggr. med bilen idag och det blir en gång till då jag ska hämta barnen på eftermiddagen vid bussen. Det var jobbigt för nacken och diskbråcket att ut och köra första gången på snö då det var oplogat, fick rejält ont men det är så det är, bara att finna sig i det. Hade varit något bättre om de hunnit ploga först.

Hoppas du får en fin dag trots snuva och hoppas du ändå kan hitta en pysselstund idag!
Många vita vinterkramar från Susanne♥♥♥

Lena sa...

jaaaaaa du Busan. Detta kort är fantastiskt vackert. Vilka färger, så snyggt. Förstår så väl du blev glad över detta fina kort. Här har vi fått vinter nu. Det kom snö hela dagen igår. Så vi har ett vitt täcke nu. Ha det så bra du kan. Kram Lena

Lena sa...

Hej vännen!
Tittar in för att önska dig en trevlig helg. Hoppas att det är någolunda med er. Jag ska återigen byta medicin och nu väntar en jobbig nertrappning igen. men det ordnar sig och blir säkert bra till slut. Ha det gott. Kram Lena

Gertrud sa...

Ett underbart kort du har fått i härliga höstfärger. Jag tycker mycket om blomman på framsidan. Jag hoppas du får en bra helg, kram Gertrud

lk46 sa...

det är verkligen snyggt!
Hoppas allt är bra med dig vännen!
kram lene

Lena B E sa...

Hejsan vännen! Oj, oj, oj vilket snyggt kort du fått från Sussie!! Superfint är det med alla löven i olika färger, precis som i naturen!! :)
Här har vi också fått snö och det flera gånger, snön ligger kvar även om det regnat mellan varven. Jag sitter och pysslar som vanligt nu på kvällarna, det är fullt upp med alla julkorten som ska göras. Tog bara en lite paus i mitt pysslande så nu får jag hämta lite papper och sätta igång igen så det blir nåt gjort. ;)
Hoppas du har det bra och att du orkar och hinner med lite mysigt pyssel du med?!
Ha det så jättebra vännen!
Kramar från Lena