tisdag 21 december 2010

Julkort med hängla
Har inte redigerat foto på årets julkort som jag gjort än och inte tagit foto på de vackra julkort jag fått heller, men ja, det får bli om inte innan i januari. Julen varar ju till Knut.

Vill bara tacka så för de underbara julkort jag fått. De ger så mycket julstämning och det är så roligt att se hur duktiga ni är och hur mycket olika tekniker ni använder.

TUSEN TUSEN TACK GOA VÄNNER!
Ska försöka mig på en bloggrunda för vill så gärna hälsa på er innan jul!
.
Ha det så bra ni bara kan så länge!
Massor med jul-kramar
Busan

3 kommentarer:

Lena sa...

Hejsan!
det är ett vackert julkort du visar upp. Roligt att få se det. Tack för det fina julkortet jag fick. Så vill jag önska dig en riktigt God Jul.
Många kramar från Lena

Cattis sa...

Hej där min kära vän :) :)
Jag säger bara gumman, du skriver att det var BARA ett enkelt julkort jag fick......Hjärtat kortet var helt fantastiskt underbart, så himla härligt var det och jag blev så glad :)
Det var såå fint där det låg på köksbordet när jag kom hem från jobbet häromdagen. Åhh vad är det här för fint sa jag när jag kom hem inte en tanke på att det var ett julkort när jag såg det på "håll" Du hade ju postat det så härligt med i cellofanpåse :) Kanonfint var det Busanvännen..Jag blev så glad.

Vad roligt att du tyckte om min lilla julpåse :)
Det är ju alltid roligt, ja jag kände att jag ville göra något annorlunda för er som är mina bloggvänner och som jag missat födelsedagarna på i år *skäms*..
Du är alltid så rar med i dina kommentarer ochställer alltid upp och hjälper om man undrar över något..
Du är en klippa vännen..

Se nu till att försöka njuta i jul och var rädd om dig och ta hand om dig. Känn dig inte stressad över bloggen och alla julkort du fått och vill visa up..Det är precis som du säger,, Julen räcker ju ända till Knut ;)
Varma kramar från lilla mig

Lena B E sa...

Åååh så sött julkort!! :)
Tusen tack igen för det jättefina kortet som jag fick av dig!! Är så glad för det så och det är så fint där i bokhyllan med ditt och dom andras kort!! :)
Jag håller på att griljera skinkan nu åt gubben, han vill ju ha det så klart till jul. :)
Ha nu en underbar helg vännen.
Jag vill önska er en riktigt GOD JUL och ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
Massor med julkramar från Lena