söndag 9 januari 2011

Julkort med PB-gran
Dessa julkort känner nog ni som tittar in i igen, jag gjorde en hel del av dem och det är inget av dem som är exakt samma. Vissa embossade och andra inte osv.

Granstämplen är från Penny Black, fönstret från Magnolia, klockorna från Büngers, snöstjärnorna (embossade med bara genomskinlig stämpeldyna och genomskinligt embossingpulver) från Inkidio, och hunden i paketet kommer från en stämpelsats som följde med tidningen Cardmaking & Papercraft nummer 74 från tidigare i fjol. Den stämpeln är gjord av Adam Pescott.

Idéen fick jag efter att ha sett julkort Lilla pyssel Inger gjort i förr fjol och som jag fastnade så för. I fjol hade jag tänkt göra några som dessa efter att ha frågat Inger om det var okej om jag lånade lite av hennes idéer. Men istället dröjde det till i år. Det blev inte som jag tänkt och ni som tittar in till Lilla pyssel Inger och ser på hennes ser att mina inte blev så lika hennes för hennes är ju i en helt annan klass. Hennes är mycket mer arbetade och jag rekommenderar att ni går in och tittar på hennes kort för det är riktigt ögongodis.

Men, jag blev nöjd med dessa än om de inte blev som jag tänkt från början, men sen, hur ofta blir det det!?! ;) Skulle ju haft ett mönsterpapper bakom som liknade en tapet men det jag hade köpt passade inte i färg med de stommarna till kort jag köpt så det fick gå utan. Visar bara två av alla dessa kort för annars blir det ett lååångt inlägg.

Hoppas ni som tittar in har det så bra ni bara kan idag och
snart får en mysig pysselstund igen!
Massor med kramar
Busan

5 kommentarer:

snojbi sa...

Ett jättefint julkort
kramisar snojbi

onkis sa...

Vilka mysiga julkort du har gjort..

Gertrud sa...

Jag gillar dina julkort, julgranen är mysig. Sen är det fint med " granslingan " runt kortet. Här i södern är det plusgrader och det tar en del på snön. Härligt! Ha en bra start på ny vecka och må så gott. En skånekram, Gertrud

Anonym sa...

Jag fick ett av dem o de är så fina! Tack för ditt fina besök inne hos mig o jag blir alltid så glad när du kikat in Busan! ♥
Vi har tid för Puzzel imorrnbitti hos veterinären för att ta bort de förhoppningsvis sista knölarna. Hon har varit fantastisk hela julhelgen o varit om än ännu mysigare o goare än tidigare, nu har hon blivit en riktig knähund, bokstavligt talat. Hon vill ofta sitta/ligga i knät eller strax intill så fort jag sätter mig i soffan, lilla goingen våran. Hoppas vi får behålla henne länge än!
Förstår er så väl att det varit tungt för er sedan lilla kissen dog men det kommer att kännas bättre även om det tar tid. Att ett litet djur kan betyda så mycket för en människa.

Som du kanske märkt så har jag inte bloggat mycket alls o heller inte scrappat så mycket heller på ett tag men jag har varit less på båda nu men hoppas att lusten ska komma tillbaka när våra månadsträffar i föreningen börjar igen o nästa träff är nu på tisdag. Allt går i vågor även detta även om jag önskar att det inte var så. Har blivit mycket kort o nästan bara kort så länge nu o jag känner att jag vill göra annat oxå så som layouter o altra, har så många idéer men tiden o orken räcker inte riktigt till det så då har korten fått prio 1 ett bra tag nu. Antar att det är en anledning till att lusten är låg just nu. Man har ju så mkt. foton som skulle behöva dokumenteras men var sak har sin tid så det blir nog tid för det oxå framöver.
Hoppas att du får en fin vecka o att du orkar pyssla lite o att det börjar kännas något lättare med sorgen efter Smulan!

Kramis från Susanne

Lilla pyssel Inger sa...

Hej på dig bästa Busan vännen:)
TUSEN TACK FÖR DET JÄTTEFINA JULKORTET SOM JAG FICK AV DIG TYCKER JÄTTEMYCKET OM DET:)Tusen tack också för besöket på bloggen och mail:) Uppskatter allt jättemycket ska du veta och du kan verkligen få en liten norska att bli glad:)
Vilka fina ord du skriver om mig det är så att man rodnar och blir lite blyg:) Å jag är så himla glad om jag kan göra din glad för det förtjäner du verkligen!!!

Har tittat runt hos dig och vilka fina Julkort det blev och många som du gjort i år:) Själv så blev det inte så jättemånga Julkort hade lite annat jag var tvungen att fixsa innan Norge resan. Jag kommer istället göra Gott Nytt år kort och presenter och sända i väg. Det funkar väl det också eller hur:)

Norge resan var helt underbar, jättetungt att åka hem från lill tjejen, sonen och alla andra där hemma. Fast jag har jo mitt liv här och jag har familj här ochså och jag har det hur bra som helst så ska inte klaga. Fast skulle vilja ha alla runt mig om jag fick välja!
Nu hoppas jag att sonen med familj kommer hit till sommaren så jag behöver kanske inte längta för länge:)

Ha det bäst Busan vännen och hoppas att året 2011 blir ett jättebra år för dig och din familj:) Bästa önskningar, hälsningar och kramar från din lilla vän Inger:)