torsdag 20 januari 2011

Vinsten av Lis-OlsiHär är vinsten jag vann hos Lis-OlsiTitta vad mycket fint och så jätte-gulligt att skicka med extra pyssel också, ja, det ska bli så roligt att pyssla med allt detta, lääängtar!

I den jättefina presenten kan jag berätta att det ligger fin choklad, så snyggt fodral är det och jag har suttit länge och bara njutit av allt, och så gott det ska bli, godisgris som jag är!

TUSEN TACK FÖR ALLT ROLIGT MED UTMANINGEN LIS-OLSI - TYCKER SÅ MYCKET OM DIN SKISS OCKSÅ ATT JAG KOMMER ANVÄNDA DEN FLER GÅNGER!

Jag är ju en sådan tur-gumma att vinsterna från Onkis och Snojbi också har landat här och  imorgon har jag tänkt visa någon av deras vinst så håll utkik! TUSEN TACK TILL ER TJEJER OCKSÅ SÅ LÄNGE FÖR ALLT ROLIGT NI GÖR FÖR OSS MED ERA UTMANINGAR!

Hoppas så att ni som tittar in har det så bra ni bara kan idag och snart får en mysig pysselstund igen!
Massor med kramar
Busan

8 kommentarer:

Lisa-olsi sa...

Kul att du uppskattar vinsten :)
Men chokladkaka var ju mycket sagt om den
mini-mini kakan, men dom är så söta
att altra små tack/grattis på :)
Tack för att du var med och hoppas du
skickar in bidrag till våra övriga utmaningar.
Ha det bäst!
Kram Lisa

Lena sa...

åh så mycket fint du vunnit. Ska bli roligt att se vad du gör för fint av detta sedan. Väntar med spänning!
Hoppas allt är bra med er. Kram Lena

Gertrud sa...

Så fina saker du fått, jag gläds med dig.Blommorna i lila och limegrönt är läckra ihop. Och godis är aldrig fel, eller hur? Kram Gertrud

Pernol sa...

Grattis till vinsten! Åh så mycket fint du har vunnit. Det ska bli kul att se vad du skapar med detta.

Jag mår bara fint. :) Idag ska jag åka till en kompis som har tagit en valp på foder. Jag har bara sett bilder på honom. Han är ju jättesöt!

Ha en trevlig helg!
kramis Pernilla

Lilla pyssel Inger sa...

Hej på dig kära Busan vännen:)
ÅÅÅ det får man säga du är en riktig tur-gumma med alla fina vinster du har haft tur och få:) Det är du väl värd min vän och du visar sådan uppskattning att det är kul att ge dig saker:)
STORT TACK för besöket hos mig och dina gulliga ord du kan verkligen få en att bli glad och må bra:) Å du man hälsar på när man har ork, tid, lust och möjlighet min vän:) Ens blogg ska allrig vara någon tvång för då försvinner det positiva med det! Sen har jag jo mina perioder där jag inte orkar eller har möjlighet att hälsa på så det är lika dant för oss alla vännen:)
Det ska bli kul att se det du har gjort sen här på bloggen när du har lämnat presenten:)
Med mig är det okej ska inte klaga, har bra och dårliga dagar. Det går lite upp och ned men det är helt okej så länge jag har mina bra dagar. Dom kan jag leva mycket på:)
Hoppas du mår bra och har det bra Busan vännen och att du tar väl hand om dig själv:) Önskar dig en riktig trevlig fredag och helg, var rädd om dig:) Massor massor med kramar från din lilla vän Inger:)

onkis sa...

Va kul att du gillade din vinst från Lisa, och lite choklad är aldrig fel.
TACK för din hälsning på min blogg, blev glad i hjärtat :)
Nu hoppas jag att du får en underbar helg och mycket pysseltid.
Kramar!!

Lena B E sa...

Åååh vilken jättefin vinst!! :)
Tänk vad roligt du ska ha när du skapar med detta!! :) Stämpelmotivet är ju så himla sött, jag tycker den lilla musen i koppen är såå gullig.
Hoppas du hinner och orkar göra nåt i helgen, en mysig pysselstund är ju aldrig fel och inte en chokladkaka heller. hihi ;) Godis är gott!! :)
Ha det så bra.
Kramar från Lena

snojbi sa...

Ja Lisas vinstpåse är jättefin.
Inte helt fel med lite choklad när man håller på