onsdag 9 februari 2011

Onkis utmaning

Här är mitt bidrag till Onkis, Snojbis och Lis-Olsis utmaning denna månad då Onkis håller i den. Enbart svart och vitt är utmaningen och dessutom en vikning, vilket gjorde att jag fått använda "mösshållaren" riktigt. Jag gör ju oftast enklaste varianten på kort, dvs bara viker på mitten, men nu blev det i alla fall en vikning.

Mitt nästa projekt är vinsterna jag vann i Lis-Olsis utmaning, jag vet att det är ett tag sedan, men nu ska det bli av och det ska bli så kul. Skickar massor med kramar till Onkis, Lis-Olsi och Snojbi också för vinsterna och för att ni håller i dessa roliga utmaningar!

Hoppas ni som tittar in har det så bra ni bara kan och snart får en mysig pysselstund igen!

Massor med kramar

Busan

10 kommentarer:

snojbi sa...

Ett jättefint kort.
Kul att du vill vara med igen.

smuulan sa...

Oh My God så läckert! Jag älskar vikningen och kommer att prova den ganska omgående, hoppas att du är OK med tjuvar inne på din blogg, hihihi... De där stämplarna är ju jättesöta, det var faktiskt de första stämplar jag köpte själv( fick mitt första material i present) men mina är lite annorlunda, en håller i en popcornskål och en annan håller i ballonger, och en tredje ett brev tex.
Lycka till i utmaningen!
Kram kram

Gertrud sa...

Busan, vilket bra kort. Jag gillar det jättemycket.Vet du, jag tror att du vinner igen. Jag ska iallafall hålla tummen, kram Gertrud

Lilla pyssel Inger sa...

Hej på dig Busan vännen:)
Å vilket jättefint kort du har gjort till utmaningen:) Du ska ha all lycka till:)
Tänk att det kan bli så himla snyggt med svart och vit:) Hoppas att du har det bara bra och mår bra:) Önskar dig en toppen dag och var rädd om dig:) Massor med kramar från din lilla vän Inger:)

Lena sa...

Så läckert kort du har gjort. Det är hemtrevligt på något sätt. Gillar det! Hoppas allt är väl mer er. Jag har haft magsjuka och det ihop med diabetes är ingen bra kombo. Men idag är jag på benen i alla fall. Ha det gott. Kram Lena

Lisan sa...

Hejsan vännen, Jätte skoj att se att du är med i en utmaning. Jag håller på med en från Pysseltagen som jag pelar på om kvällarna. SKa lägga ute den sen.
Ville kika in o säga hejsan till dig. Kramis från Lisan

Lena B E sa...

Wow vilket superfint kort!! :) Vad häftigt det blev när du gjorde skåror i papperet, det ser precis ut som en husfasad, så snyggt!! :)
Vet du, jag har ett stort leende nu när jag ser din insida, du är fantastiskt duktig på att göra dom!! ♥Jag älskar dina insidor♥ :D Dom är sååå fina. :) Hur i hela friden har du gjort denna vikning??? Finns det nån beskrivning någonstans? Den ser jättesvår ut, det vore kul att pröva någongång. Men det kommer att dröja innan jag får tid med det, jag har fått en jättestor beställning på julkort, joo du läste rätt! Så dom måste jag göra klar allra först, jag ska göra 40 st tills i sommar. Pest och pina, jag som var så glad att vinterns julkort var klara. Suck! Men det är väl bara att bita i det sura äpplet. Hoppas du har det bra vännen, och att du mår bra?! Ha det bäst!
Kramar från Lena

Cattis sa...

Kanonläckert kort vännen, vad duktig du är :) Jätteläcker vikning och så mycket fint dekorerad överallt :)
Har du någon länk till tutorial på vikningen ;) skulle vara kul att prova någon dag..
Hoppas allt är bra med dig, själv går jag fortfarande hemma, är sjukskriven till den 20 februari till att börja med :( Röntgen är bestämd till den 22/2, känns som en evighet. Detta för att de inte kan fortsätta med utredning förrän de fått svar på röntgen, börjar kännas rätt så olidligt nu med huvudvärk och yrsel hela dagarna :( men men det är väl bara att vänta och försöka uthärda dagarna..
Ville kika in och önska en trevlig helg och var rädd om dig / Kram kram

lk46 sa...

Hej kära vännen!
Vilket läckert kort du gjort! Lycka till!!
Blir så glad när jag ser att du är så pigg att du kan skapa lite!
Vill önska dig en trevlig helg!
kram lene

Pernol sa...

Åh vilket läckert kort! Jag tror att du vinner igen faktiskt.

Lycka till i tävlingen!
kramis Pernilla