tisdag 19 april 2011

Påskkort jag fått

Kort av Lena BE


Här kommer ännu ett underbart påskkort och detta har Lena  BE gjort till mig. 

TUSEN TUSEN TACK LENA BE... DU ÄR SÅ DUKTIG OCH
JAG TYCKER SÅ MYCKET OM DETTA VACKRA KORT! ♥

Som det kanske syns på fotot så lyser solen här och färgerna blir inte som i verkligheten men hoppas ni ser lite hur vackert det är i alla fall.

Massor med påsk-kramar till er som tittar in!
Busan

7 kommentarer:

Lena sa...

Ett så vackert kort du har fått av Lena BE. Blir en fin prydnad hela påskhelgen hos er. Ha det så mysigt. Kram Lena

Unknown sa...

Super fint!!
kul att få ett sånt fint kort i brevlådan.
Kram Elin

Marita Johansson sa...

Superfint kort.
Förstår att du gillar det

Pernol sa...

Hej Busan!

Så fina påskkort du har fått! Jag vill tacka så jättemycket för ditt påskkort till mig! Det är jättefint och det gjorde mig så glad. :D

Ha det bäst!
Glad Påsk!
kramis Pernilla

smuulan sa...

MEN, så vackra kort du har fått! Jag har inte varit inne på ett tag, ibland kommer livet emellan och man behövs på annat håll. Och då är det sån´a "egentids-saker" som får stryka på foten. Jag blev så glad över awarden som jag fick, jag vet inte om jag tackat ordentligt men jag tackar igen, för det värmde verkligen!
Idag har vi lite ärenden och lite städning att stå i, men jag måste hinna pyssla ihop ett killkort som skall vara klart till imorgon, + att jag har en del andra projekt som måste bli klara, så jag håller verkligen tummarna för lite pysseltid!
Vill önska en riktigt, riktigt Glad Påsk om jag inte hinner titta förbi mer innan påsk!
Kramar
/Smuulan

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Busan vännen:)
MYCKET SNYGGT påsk kort du fått av Lena BE vännen och dom andra du har fått är också jätte snygga:)
Underbart med sådana vänner eller hur och förstår mycket väl att du blev glad:)

Å jag blev jätteglad för det kortet du hade sent till mig, det är på väg något till dig också men tyvärr så kommer det nog efter påsk!!! Men bättre sent en inte alls eller hur:)
Det kommer flera tävlingar i framtiden som du kan vara med på så det är ingen fara. I bland blir det så att man inte orkar, har tid, möjlighet eller har lust att vara med på tävlingar och utmaningar så är det bara!!!


Tokigt för dig att du har svårt att pyssla vännen, jag hoppas att det ger med sig så att du snart känner att det känns bättre och går bättre för dig:)
Å jag vet att du bryr dig vännen så tänk inte på det:)
Det är mycket tufft i mellan med alla behandlingar och så på Smärtis. Det går upp och ned. I bland så har man riktigt bra dagar och allt flyter på helt okej och i bland så känns det som att jag inte vill och orkar med något alls. Vill bara ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet!!!
Men jag försöker ta en dag i tagit och kämpar på så gott jag orkar och kan.
Har mitt pyssel som är min STORA glädje och min ventil och det är jag mycket tacksam och glad för:)
Tusen tack för alla dina ord, din värme och din omtanke det betyder massor ska du veta:)
Önskar dig och din familj en jättetrevlig och skön Påsk:)
Ha det bäst och var rädd om dig och massor med kramar från din lilla vän Inger:)

Lena B E sa...

Hejsan vännen och glad påsk igen! :)
Igår när jag var på Blåkulla så var det så lugnt och skönt såå! ;) Här hemma är det också lugnt och skönt i helgen gubben jobbar och jag scrappar. hihi :D
Jag är med på CC'n i Mollybloggen som du kanske såg att jag skrivit. Jättekul att det är en sån just i helgen då jag är ensam den mesta tiden.
Du undrade om Elin som har bloggcandy är Sussies dotter, men nej det är en annan Elin som har candyn, däremot så är det Sussies dotter på min LO. Bilderna är från första gången dom var här hos mig. Det kommer snart en till i min blogg från den gången, men den är inte riktigt klar än.
Aj fasen, har ryggen pajat? Fy stackars dig!! :( Usch då får du ta det lugnt vännen och inte lyfta något tungt, låt gubben göra det. Vila så mycket du kan. Ha det så bra som du bara kan min vän och hoppas du får tid och lust till en mysig pysselstund snart igen. Det är ju så roligt när att flyter på bra. :) God och Glad Påsk!
Massor med påskkramar till dig från mig, Lena