onsdag 18 maj 2011

Framecard med Lilla Pyssel Ingers hjälp














Framecard med Lilla Pyssel Ingers hjälp är detta kort som jag gjorde i vintras. Utan Ingers hjälp hade jag inte fått ihop det och jag kan berätta att jag är stolt att jag klarade det första försöket. Men det var så svårt för mig att jag nog inte gör det igen, men vad gör det, när jag är så här nöjd och glad att jag lyckades en gång!?  Och vem vet, utan tidspress någon gång så kanske för det var väldigt roligt. TUSEN TACK LILLA PYSSEL INGER FÖR HJÄLPEN, DEN VAR HELT OVÄRDERLIG! ♥♥♥ KAN INTE TACKA DIG NOG!

Till detta kort har jag använt material från vinsten jag vann hos Pernol i höstas, och från Lilla pyssel Inger och om jag inte minns fel så har jag lånat texten till baksidan av Lene och lite annat och lite från Lisan, ja, listan kan göras lång och jag är rädd att jag ändå kommer glömma någon av er så jag skickar bara massor med tack-kramar till er alla!

Mönsterpappert kommer från Webster´s page och serien Sweet as Cherry Pie och jag tror det heter Family. Tilda som blåser hjärtan från Magnolia känner ni nog igen vid det här laget så ofta som jag använt henne, men kristallkronan jag embossat i guld är köpt från Altheas mix och är tillverkad av Prisma.

Kortet var till någon som betyder mycket för mig och som gillar matlagning, därav burkarna som påminde om att baka/laga  mat och receptet på baksidan. Vet inte om jag fick ihop det när jag  förklarade men ja, det var tanken i alla fall.

Det blev ett långt inlägg här igen och det har tagit tid innan jag fick visa det men på grund av att kameran gått sönder så blir jag  färdig att visa gamla kort som jag inte hunnit med innan så här  stämde "inget ont som inte har något gott med sig"!

Massor med kramar till er som tittar in och hoppas ni har det så bra ni bara kan och snart får en mysig pysselstund igen!
Busan

15 kommentarer:

Lisa-olsi sa...

Ett snyggt och välarbetat kort.
Fina färger och en av mina favoritstämplar :)
Kram Lisa

Pernol sa...

ÅÅÅH WOW vilket kanonsnyggt kort! Det är svårt att göra de där frame carden. Jag vet för jag har provat. Du lyckades nåt enormt bra!

Vilka fina kort du visar i inläggen under! Tack än en gång för mitt kort!

Ha en bra vecka!
kramis Pernilla

Lena B E sa...

Åååååh wow wow wow, vilket superduperfint kort!!! :) Helt underbart vackert och såå välgjort, du är såå duktig vännen!! :)
Jag har inte ens försökt mig på att göra dessa kort för jag tycker dom verkar så svåra att göra. Jag är mycket imponerad över ditt superfina kort. Hade du inte redan gett bort det så hade jag trott och även tyckt att du skulle använda det som en tavla. Det tror jag skulle bli jättefint. :)
Ploppar var det ja... jag har 12 st kvar av dom mjölkvita så dom skickar jag till dig, hoppas att du får nytta av dom, och att det är den färgen du menar. Ha det så jättebra vännen. Hoppas du också får en mysig pysselstund snart igen och att det går bra med resten av erat fixande av hemmet. :)
Många kramar från Lena

Lena sa...

OMG.....vad vackert Busan. Åh, vad jag gillar ditt kort. Vet hur pilliga dessa kort är att göra. Du har lyckats så bra. Underbart dekorerat och så fina papper. Ha det så gott vännen. Kram från Lena

Lene sa...

Så vackert kort vänen! Drt har du lyckats jättebra med1
dessa papper är så fina!
ha en trevlig helg och var rädd om dig!
kram lene

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig bästa Busan vännen:)

DU ÄR JO SÅ HIMLA SÖT OCH GOD:) Man blir helt varm av alla fina ord som du ger mig tack snälla:)
Men kom i håg att det är "DU" som har gjort detta underbara vackra kort! Om jag har kunnat hjälpa dig lite på traven så blir jag jätteglad men DU har gjort kortet:)
Det blev helt kanon och jag gillar det MASSOR och du måste vara jättenöjd själv:)
Jättefina färger, papper och underbart dekorerat MYCKET BRA JOBBAT:)
Å du jag håller med dig det är alltid "Bättre sent en inte alls" :)

Jag har verkligen tagit hand om "mig" själv denna veckan kände bara att jag var tvungen innan det gick riktig illa!
Var så himla slut, trött och fullständig dränerad och tom. Nu har jag prioriterat mina behandlingar och "mig".

Har pysslat lite då och då när jag har orkat och känt för det:)

Önskar dig en underbar och mysig helg och hoppas att du mår bra och har det jättebra:)

Massor med STORA BAMSE KRAMAR från din lilla vän Inger:)

Lena B E sa...

Hejsan vännen!
Ditt brev ligger färdigt här och väntar bara på att postas till dig, hoppas nu att det är dom du vill ha som jag skickar, annars kanske du får nytta av dom till nåt annat istället. Tänk inte på att skicka något tillbaka till mig, jag är bara glad att bli av med lite, det har blivit lite för mycket av det goda så jag får snart inte plats själv. ha ha :D
Ha en underbar helg och vecka vännen, och pyssla lugnt. ;)
Kramar i massor från Lena

Gertrud sa...

Busan, du är bara så bra! Du ska bara veta hur många gånger jag har försökt denna vikning, alla har hamnat i papperskorgen! Så snyggt, jag gillar det jättemycket. Du har valt så fina papper till insidorna. Bra jobbat, vännen. Ha en skön helg och var rädd om dig, kram Gertrud

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig kära Busan vännen:)
Ville titta förbi och önska dig en toppen dag och vecka:) Ha det bäst och var rädd om dig:)
Massor med kramar från din Lilla vän Inger:)

Lena B E sa...

Hejsan vännen!
Jag undrar bara om du fått fram mitt brev med plupparna? Jag hoppas bara att det inte har kommit på villovägar, du borde deffenetivt ha fått fram det nu, har du inte det så har det nog försvunnit trist nog.
Sussie hälsar så mycket till dig, vi sitter här och pysslar dagarna i ända och har så roligt. :D
Hade varit roligt om du också kunde vara här med oss.
Ha det så bra vännen och må så gott.
Många kramar från Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

TUSEN TUSEN TACK KÄRA UNDERBARA BUSAN vännen för det jättefina födelsedagskortet du hade sent till mig:) Så himla gulligt av dig och du ska veta att det värmde och det var MYCKET uppskattat:)
Ha det bäst och ta väl hand om dig själv:)

Massor med kramar från din lilla vän Inger:)

Anonym sa...

OMG Busan-vännen!!!! Vilket fantastiskt kort du gjort, superduktigt!!!! Fantastiska papper och dekorationer, en fem-etta verkligen!!!!
Har tänkt många ggr. att jag ska prova denna vikning men har inte riktigt vågat ännu, men man ska kanske ge det en chans. Får väl söka på nätet efter nån beskrivning nånstans.

1000 varma TACK Busan för dina besök hos mig under tiden jag inte varit så närvarande på bloggen och din och andras bloggar!!! Du är en sann och riktigt go vän du!!! ♥ Har varit så mkt. annat här ett bra tag och jag har inte mått så bra men snart hoppas jag att jag är tillbaka igen.
Hoppas du får en underbar vecka o en o annan pysselstund oxå snart!!!

1000 varma vårkramar från din vän Suss!!!♥♥♥

Anonym sa...

1000 Tack för det söta Grattis-kortet Busan! Inte gör det nåt vännen att det inte är ett dubbelvikt kort! När jag inte har ork eller tid så brukar jag oxå göra enkla kort.

Hoppas du får en fin dag!
Kram Susanne

smuulan sa...

Otroligt vackert kort, förstår att det var svårt! Tur att du hade lite hjälp av go´a Lilla Pyssel Inger, hon är en klippa! Hoppas att du gör fler för du var superduktig på det!!!
Kramis

Lisan sa...

Hejsan vännen. Ser att du inte varit ute på bloggen på länge. Hoppas att allt ändå är rätt skapligt med dig. Hm, fick för mig att jag hade skrivit på detta inlägget innan och beundrat ditt fina kort. Nu blir jag virrig igen..lite som vanligt då alltså. va rädd om dig och kram på dig