måndag 20 juni 2011

Påskkort av IngerPåskkortet är det jag äntligen visar här lagom till midsommar, ja, jag hoppas ni som tittar in här har överseende med att detta är en lite annorlunda och stillsam blogg nu. Detta kortet är UNDERBART och jag är så LYCKLIG för det, hoppas ni tittar in till Lilla pyssel Inger och ser hennes foto på detta kort för mitt foto på det ger det ingen rättvisa.

Försöker lära mig den nya billigare kameran men det går trögt och i ren frustration satt jag och pillade på den gamla kameran och lyckades få igång den så det gick att ta detta kort åtminstone och visa er. 

Idag för 3 månader sedan började vi röra här hemma och det går verkligen framåt.  Motivationen är inte den bästa när det är fint väder och vi har varit ute och njutit en del istället i solen.

Är en hel del kvar med nya kameran. Har fått fler kort här som jag vill visa. Men så som kvalitén är på fotona med nya kameran så duger de inte än att visa. Vad mycket inställningar det är bara på en liten "strunt-kamera" nu för tiden och jag som drömt om en systemkamera jo jo, det undrar jag hur det skulle gått.

Har jag skrivit att jag saknar er och längtar tills vi är klara!?! Det gäller än!

Era kommentarer och allt beröm jag fick för dopkort och presenten gav mig så mycket energi att vi kom en bra bit på vägen här hemma Lovar att visa er hur det blir, inte är det något märkvärdigt och ni kommer kanske tänka, "var det bara det!". Men för oss har och är det mycket jobb och nu är det mest bara sladdar som kopplas om och bort från golv osv och en del plockande med de saker vi ska ha kvar så de hamnar på "bra" ställen.

Sen lovar jag att jag så fort jag får kläm på kameran ska visa er foton på hur det blivit. Borde försöka hitta bilder på hur det var före men vette sjutton om jag vågar så övermöblerat
som det var.

Hoppas ni som tittar in har det så bra ni bara kan och har en jätteskön sommar! ♥♥♥

Och Lilla pyssel Inger, tusen tack för det UNDERBARA kortet, det kommer vara med många påskar här framöver. Kaninen är bara så söt och alla dekorationer och blommor är
helt underbara! ♥♥♥ Om du bara visste vad du gjorde mig glad!

Massor med kramar
Busan

6 kommentarer:

onkis sa...

Kortet som du fått är sååå fint,hon är dukig scrappare.
Och det ska bli jättekul och se hur ni har fått det när ni har gjort iodning.
Ha en trevlig kväll.

snojbi sa...

Ska bli skoj och se hur ni har fått det när allt är färdigt.
Kortet är jättefint

Lisan sa...

Hejsan min vän, Ååhh så skönt att höra ifrån dig. Var lite orolig ett tag. Men så skoj, ny kamera med och nya möbler mm. Låter som ni har lite av julafton trots allt jobb och att orken försvinner. Bra att kommertarerna ger lite possitiv energi och mer ork. ett underbart kort du fick i påskas. Ingers saker går inte av för hackor dom inte. Va rädd om dig. Kramis

lk46 sa...

Hej vännen!
Låter som det hänt mycket hos dig! Kul när man kan glädjas åt lite nytt!
Hoppas allt är bra med dig!?
Kram lene

Lena sa...

Hej på dig vännen!
Tittar in för att önska er en Trevlig Midsommar.
Hoppas allt är väl med er och att möbleringen flyter på. Jag har fått ont i en axel och måste begränsa min dator och pysseltid ett tag. Men det går nog snart över, bara jag vilar lite. Underbart kort du har fått. Kram Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig bästa gulliga Busan vännen:)
TUSEN TACK snälla gulliga du för alla fina ord det är så att man blir helt röd i kinderna:) Men du ska veta att jag blir jätteglad och uppskattar det mycket:)

Hoppas att det går bra med allt du håller på med, håller tummarna för dig:)

Jag har varit på en överrasknings resa till Norge och det var kanon att åka dit och överraska all familj och vänner:)
Kommer absolut att göra om det:)

Jag har njutet i fulla drag och har fått massor med minnen och upplevelser som jag kan leva länge på nu:)
Att få vara farmor på heltid en hel vecka var det BÄSTA det var helt UNDERBART:)

Önskar dig en jättemysig,underbar och glad Midsommar:)

Ha det bäst och var rädd om dig och massor med kramar från din Lilla vän Inger:)