onsdag 31 augusti 2011

Grattis-kort till Inger

Kommentar till detta inlägg från i onsdags här nere:
Ibland blir det så tokigt här hos mig. Verkar som jag haft migrän på gång enda sedan jag gjorde detta inlägg i onsdags för jag har varit så rörig denna tiden. Och då lyckades jag lägga in en bild på hur kortet till Inger såg ut först. Men jag hade inte tyckt det blev bra så jag hade gjort en ny älva och färglagt annorlunda och klistrat över den gamla och så här såg kortet ut efteråt - så som jag skickade det till Lilla Pyssel Inger:
Vilket kort tycker ni är snyggast!?

EfterFöre
Första texten från i onsdags:
Här är kortet som jag gjorde till Lilla Pyssel Inger i somras. Efter en del knåpande blev jag till slut nöjd än om jag hade en helt annan bild framför mig när jag började med kortet. Så som så ofta så blev det inte som jag  tänkt mig men det kan ju bli bra ändå.

Har varit runt till de flesta av er i kväll men har såna problem att lämna kommentarer. När jag skickar dem så bara försvinner de och det är inte det att vissa ska modereras för då kommer det upp fönster och allt är okej. Nä, de är bara liksom borta.
Ja, bara så ni vet att jag inte glömmer er men tar så lång tid att försöka lämna kommentarer att det kanske får bli ett tag när jag bara tittar in till er och njuter av det ni skapar och väntar tills det verkar funka bättre igen. Är det bara jag som har strul med det just nu?

Hoppas ni som tittar in har det så bra ni bara kan och får en mysig pysselstund snart igen!
Massor med kramar
Åsa

10 kommentarer:

snojbi sa...

Ett jättefint kort.
Tack för alla snälla ord du lämnar hos mej

onkis sa...

Va glad Inger ska ha blivit för det fina kortet.
Tack för alla snälla kommentarer jag får av dig,det värmer i höst mörkret.
Kram!

Gurkiss sa...

Jätte fint kort och super söt stämpel :)

Jag har inte besökt eller kommenterat några bloggar på ett bra tag tyvärr. Det har varit lite mycket här så jag har tyvärr ingen aning om det där med kommentarerna.

Ha de gott.
Kram Gurkiss

lk46 sa...

Hej Åsa!
Så snyggt kort, vet att Inger blev glad!
Ja nu gäller det att kunde använda grejerna på rätt sätt, har köpt papper så det räcker, har man det kan man alltid stansa ut dekorationer!
Lycka till med dina 100 alster!
Kram lene

Lena sa...

hejsan Åsa vännen!
Det är ett så gulligt kort du har gjort. Mina kort blir nästan aldrig som jag tänkt från början, hi,hi.
Jo, det är problem med kommentarerna. Jag har svårt att skriva till en del som har ordkontrollen på. Då skuttar bara sidan. När jag tror jag skrivit klart, får jag börja om. Väldigt irriterande och tid tar det ju! Hoppas det blir bättre snart. Ha det så gott. Kram Lena

Pyssel och Kort sa...

Så sött,
jätte fint.
Kram Elín

Petra sa...

Oh vilket fint kort, underbara färger. Jag älskar rött. Tack för alla söta ord på min blogg. Det gläder mej verkligen ska du veta. Önskar dej en riktig toppenhelg.
Kram
Petra

Gertrud sa...

Ett jättefint kort i en härligt rött :) En fin kantstans med hjärtan på. Bandet med små fåglar på är gulligt. Hoppas det ordnade sig med kommentarerna, man blir så irriterande. Ha en go helg, kram Gertrud

Lena B E sa...

Åh vilket jättefint kort, så glad Inger skulle bli!! :)
Tack för alla snälla ord du lämnar hos mej vännen! :) Ja problem med att lämna kommentarer har nog dom flesta skulle jag tro, det är fruktansvärt irriterande när det krånglar. Jag har bara problem i en blogg just nu, men jag märkte att det gick bättre med den ena webläsaren än den andra att lämna kommentarer där, jag har två olika webläsare på min dator. Testa om det funkar bättre med någon annan, vad jag förstår så kan man hämta gratis webläsare på nätet, sök på google och se om du hittar nån bättre.
Ha en riktigt trevlig helg min vän.
Kramar från Lena

Carina sa...

Det var ett jättefint kort.
Titta gärna in hos mig om du har tid och lust. Ha en bra helg