lördag 17 september 2011

Present av Lena BE






Present av Lena BE! ♥♥♥ Se fler liknande hos henne härKlicka gärna på denna länken också för att se alla Bind-it-all saker hon gjort. Just hur hon har gjort på detta får hon själv berätta på sin blogg så det blir rätt - men det är så läckert!

Jag blev så glatt överraskad igår när brevduvan kom med detta helt enorma och helt underbara notis-block från snälla Lena BE, och det är så snyggt, och har en härlig känsla med metallkänslan från den speciella tejpen. Och som gubben min sa: "den ser så tung ut"!

TUSEN TACK LENA BE, du skulle bara veta vad det värmer! ♥♥♥

Massor med kramar till er som tittar in och 
hoppas ni snart får en mysig pysselstund igen!
Åsa

PS. För att se förstoring (efter att jag ändrat till bloggers nya gränssnitt och webb-läsaren chrome)  så kan ni högerklicka på bilderna och välja öppna i ny flik - då får ni upp bilderna större.

12 kommentarer:

onkis sa...

Va snällt av Lena och tänka på dig när hon gjorde detta snygga block.
Ha en trevlig helg!

Lena B E sa...

Hihi, han har faktiskt rätt din gubbe, när jag tänker närmare efter så ser det faktiskt tungt ut.
Men sanningen är den att den är jättelätt. ;)
Så bra du har fått till bilderna, det är jättesvårt att fota dom där blocken, metalltejpen glänser ju sååå mycket. Och lila är svårt att få den rätta färgen på men du har ju lyckats kanonbra med det!! :) Nej nu ser jag att du inte kan se bården, ajsan! bokstäverna s och a är ju i vägen för det. Klantigt av mig att placera dom där. Förlåt vännen.
Hoppas att du också får en mysig pysselstund snart igen. :)
Ha en jättetrevlig helg.
Kramar från Lena

Lena sa...

Hej på dig Åsa vännen!
oj,oj,oj vilket vackert block du har fått av Lena. Det är verkligen snyggt med härliga färger. Är en rolig teknik det där. Blir lite annorlunda och som du skriver, den ser tung ut. Ha en fortsatt trevlig helg. Kram Lena

Carina sa...

Vilket fint block du fått. Alltid roligt med trevlig post:))

onkis sa...

TACK för alla snälla kommentarer inne hos mig,va glad jag blev :)
Kram!

Unknown sa...

Å så fint, ser spännande ut. Har sett i flera bloggar att de använder sig av just den tekniken. Måste nog provas någon gång när man har tid att sätta sig in i hur de gör ;)
Önskar dig en härlig söndag min vän / Kram kram

Lene sa...

hej vännen!
Så fin block du fått! Hoppas du mår bra?!
Kram lene

Unknown sa...

Vilken fin present du har fått.
Kram Elin

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig kära Busan vännen:)

VILKEN UNDERBAR OCH FIN PRESENT DU HAR FÅTT AV GODA UNDERBARA Lena VÄNNEN:) Vad hon är snäll jag fick också en super fin och mycket trevlig present av henne:)Förstår att du blev glad vet hur glad jag blev:)

TUSEN TACK för alla rader som du hade lämnat hos mig för en stund sedan:) Det uppskattas och glädjer mig mycket ska du veta:)

Förlåt att jag inte har varit och hälsat på dig på ett tag men har haft en blogg paus då jag har varit sjuk och fått tagit det lugnt en stund.
Jag fick en rejäl förkylning med mycket värk i hela kroppen och feber som inte riktigt ville släppa tagit! När jag var okej till att påbörja mina behandlingar på Smärtis så blev jag helt ihjäl. Kan inte komma i håg när jag har varit så himla trött, slut och ork lös. Här även känt mig deppig och ledsen. Tyvärr så går livet upp och ned i bland och det är bara att ta det som det kommer och ta en dag i tagit sen så brukar det reda ut sig till slut !

Önskar dig en underbar söndag och var rädd om dig!

Hoppas allt är bra med dig och att du har det bra!

Massa med STORA och värma kramar från din lilla vän Inger ♥:)

Lilla Pyssel Inger sa...

God morgon på dig kära Busan vännen:)

Så trevligt att höra i från dig tack snälla:)
Å TUSEN TACK för alla underbara rader och all omtanke som du lämnat kvar hos mig det värmer mycket och jag blir mycket GLAD:)

Jag missade dina underbara bilder i går så tack för tipset:) Har nu varit och tittat och vilket "JOBB" ni har lagt ned på lägenheten helt otroligt säger bara WOW:)
Vad snyggt ni har fått du / ni måste vara så himla nöjda och hoppas att ni trivs super bra nu:) Såg även min lilla korg som du fått på bild ha ha ha vad du är gullig:)
Förstår att du inte orkat med så mycket pyssel du har jo haft FULLT upp med annat min vän:)

Du är ALLTID en god och underbar vän Busan!!!
Vi har alla våra berg och dalbanor här i livet och vissa gånger kan du ge mera en vad jag kan och en annan gång så är det jag som orkar att ge mera en vad du orkar. En vänskap fungerar så och i bland så orkar man helt enkelt inte ge något eller har koll på något för man själv är tom och behöver fyllas på och det är HELT OKEJ!!!

Å du har helt rätt jag har behövt att bara tänka på mig själv och ta det helt lugnt en stund.

Jag är MYCKET LYCKLIG LOTTAD som har en helt underbar familj nära underbara vänner i min vardag och många underbara vänner i blogg värden så jag kan inte önska mig mera jag är RIK:)

Ta allt i din takt och gör det som är viktigt för dig och det som du orkar med. Riktiga vänner förstår och respekterar det Busan vännen! Det får inte bli så att du klappar ihop du måste ta hand om dig själv!!! Så vila tänkt på dig själv och ta det lugnt!!!

Sänder en massa orka med och styrkekramar till dig och lovar mig vännen att du är snäll mot dig själv och tar väl hand om dig!!!

Hoppas att din måndag blir en underbar dag och
veckan som kommer också blir mycket bra för dig:)

Massa med STORA och värma kramar från din lilla vän Inger ♥:)

P.s Kan du snälla vännen maila mig när du fyller år? Min födelsedagslista är borta sedan jag bytte dator har tyvärr ingen koll alls längre puh ! Vill jo inte missa din födelsedag:)

Lisan sa...

Hejsan,
Jag är oxå ägare till ett sådant underbart fint block. Super snälla Lena BE har tänkt på oss som vanligt.Härligt när man öppnar brevlådan och ser ett kuvert med godsaker i. Vi hade en trevlig lördag. Vi stannade lagom länge (23.00) och jag åt lite paj och någon räka. Det var jätte gott. Magen är ännu kass men jag har lärt mig hantera den lite grann nu, så jag kunde ta iväg på kräftis, skoj. Ha det så jätte ba, kramis Lisan

Gertrud sa...

Hej Åsa, hoppas att allt är ok. Vilket fint block du har fått. Visst har vi goa vänner runt om i landet. Och det är verkligen du också, jag vet ingen som skriver så fina ord som du :) Det är tur att vi har varandra. Jag har varit borta en vecka och det är fantastiskt vad alla är flitiga. Så det tar en stund att blogga runt. Ha det bra vännen, kram Gertrud