fredag 16 december 2011

Julkort med hjärtflickaHär kommer ännu ett julkort som jag började på för så länge sedan. Gjorde bården med en hörnstans som jag monterat av underdelen på så det går att stansa med den "rakt" och inte bara i hörnen.
Tycker pepparkaksflickan är så söt och tackar så vännen som delat med sig av henne. ♥


Här fortsätter musikhjälpen och det har varit jättekul att läsa hur/vilken musik ni gillar och när ni lyssnar eller inte lyssnar. Tack för att ni delar med er! ♥

Själv känner jag att jag missar radion så mycket övriga året när inte musikhjälpen är. Och nu när man lätt kan lyssna på radio i datorn och välja ALLA lokalradiostationer osv i den också, dvs också Radio Malmöhus som jag är uppväxt med och inte får in här i Värmland på vanliga radion, så känner jag att jag bara måste försöka fortsätta lyssna när musikhjälpen är slut i år. Jag mår helt enkelt bra av att lyssna på radio! :) 

Längtar efter att besöka er alla idag! 
Hoppas ni som tittar in har det så bra ni bara kan och snart får en mysig pysselstund igen!
 
Massor med kramar
Åsa

4 kommentarer:

Lena sa...

Hejsan!
Hon är så söt den lilla pepparkaksflickan. Ditt kort är så gulligt så! Hos mig händer det inte mycket i bloggen. Har tappat lust och inspiration för att pyssla. Är nog en liten paus som behövs. Ha en riktigt trevlig helg. Kram Lena

Morfen sa...

Jag lyssnar också på Musikhjälpen, men det blir lite här och där när jag kan. Jag gillar Jason och Kodjo, de är bra radiopratare.. tjejen vet jag inte vad hon heter men är absolut ok också. Jag brukar lyssna på Morgonpasset på morgnarna och där är Kodjo med.
Vilket fint kort du har gjort! Det är harmoniskt att titta på och pepparkarsflickan är jättesöt!
Ha en trevlig helg!! Kramar i massor! /Anna

Lena B E sa...

Vilket jättefint kort du gjort med den söta hängla flickan!! :) Så julfin din blogg har blivit, riktigt snyggt!! :)
Jag har varken inspiration eller lust för något mera julpyssel nu och jag känner att jag behöver lite ledigt från allt nu, det har varit alldeles för mycket för mig detta året. Sen så vill jag fixa lite fikabröd och matbröd också i år och det orkar jag inte med om jag ska pyssla samtidigt, så nu får det bli lite bakat och sen är det dags för maten. Ja du vet ju själv hur det är. :)
Jag vill tacka så jättemycket för det fina julkortet, tusen tack vännen! Kortet kom fram igår, men då fungerade inte internet här och det kommer det inte att göra förrän telia har lagat felet, telia har haft av våran telefon ledning så vi har varken telefon eller internet som fungerar.
Som tur är så har jag ju en mobil uppkoppling i reserv så den har jag tagit fram nu och sitter vid. :)
Tack än en gång för det fina kortet! :)
Ha det så jättebra och ha en trevlig helg.
Massor med kramar från Lena

Lisa-olsi sa...

Jättegulligt kort, söt tös :)
Ha en trevlig helg.
Kram Lisa