torsdag 2 september 2010

Grattis-kort med Tilda
Här är kortet som jag gjorde för länge sedan och som jag använt och tagit foto på till headern här uppe. Som så ofta är det pyssel från vänner på de kort jag gör och just här har jag fått papperna från familjen och Daisy-blomman av Lene, TUSEN TACK!

Hoppas ni som tittar in har det så bra ni bara kan idag
och snart får en mysig pysselstund igen!

Massor med höst-kramar
Busan

11 kommentarer:

Lena sa...

Hej på dig vännen!
så bra att du öppnat en öppen blogg. Så man kan se när du uppdaterat den med fina saker. Ditt kort du har gjort till headern är så söt så. Önskar er en bra helg. Kram Lena

Gertrud sa...

Hej Busan nu ser jag dej :) En gullig blogg med en fin header. Ett fint kort med en söt stämpel. Skickar dej en stor kram, Gertrud

Lilla Pyssel Inger sa...

Så himla trevligt att kunna se dina fina alster igen:) Kortet är jättefint och jättefin header:)
Tusen tusen tack också för alla jättefina bilder som du mailat mig vad gulligt av dig:) Det var jättetrevligt att titta på:) Önskar dig allt det bästa och hoppas att din helg bli toppen:) Kramar från lilla vännen Inger:)

Lena B E sa...

Hej vännen!
Grattis till din nya jättefina blogg och din superfina header!! :) Vilket otroligt fint kort du skapat, med din fina favorit stämpel (visst var det favvon?) och allt!! Jag begriper inte hur du kan komma ihåg vem du fått allt ifrån, efter högst en vecka så har jag glömt det mesta. Du vet ju vilket "bra" minne jag har, ha ha :D Katastrof är rätta ordet!! hi hi ;)
Kan du tänka, jag har varit till Nettan i Vännäs. :) OJ så roligt det var!! :) Jättekul var det också att Sussie och Pernol ville följa med, så vi hämtade upp dom på vägen, gubben och jag. Vilken fantastisk dag jag hade tillsammans med goda vänner. :) Detta kommer jag att leva på länge må du tro. :)
Ha en underbar helg vännen.
Kramar från Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Du är så himla god Busan vännen, du vet tre meddelande är bättre en inget alls ha ha ha:)
Roligt att du gillade halloween sakerna inte riktigt min stil men kul att få uppdrag för då gör man saker som inte är mig och man lär sig mycket av det:)TUSEN TUSEN TACK SJÄLV goda underbara Busan vännen för alla dina kommentarer du GÖR MIG JÄTTEGLAD ska du veta:)
Det var riktigt trevligt med alla bilderna som du hade sent till mig, jättetrevligt att få se:)
I går blev vi bjudna på en riktig god middag hos goda vänner så gott och trevligt. I dag blir det att fixa lite här hemma och försöka pyssla lite om tiden och orken finns:)
Trevlig trevlig söndag på dig och var rädd om dig vännen, kramar kramar från lilla vännen Inger:)

Lilla Pyssel Inger sa...

God morgon god morgon på dig Busan vännen:)
Ville bara titta in och önska dig en riktig trevlig måndag och vecka och hoppas allt är jättebra med dig:) Hoppas också att du har haft en riktig bra helg:) Ha det bäst och ta väl hand om dig, kramar från din lilla vän Inger:)

Cattis sa...

Hej vännen :) Äntligen har jag tid att titta in här hos dig :)
Vad fin den blev bloggen, rosa och allt hihi..
Din header med blev jättefin, så fint kort :)
Grattis grattis till din nya blogg :)
Var rädd om dig / Kram kram

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig igen vännen:) Du är jo för god vännen, jag har saknat dig också och är JÄTTEGLAD att du nu har en blogg där jag kan hälsa på igen:):):)
Jag har kommit i gång igen med mitt pyssel och det är jättekul, fast känner mig "lite" stressad det är så mycket jag vill göra och testa på men det kommer efter som eller hur!
Vad roligt att du gillar dom små korten, har gjort lite flera som kommer på bloggen i morgon:) Du får titta in då och se om du har tid och möjlighet:)
Självklart ska du fråga mig om saker som du undrar på och kan jag svara så gör jag det JÄTTEGÄRNA min vän:) Mina blommor brukar sitta som berget det stämmer och hemligheten är limmet som jag använder. Jag sätter aldrig fast någon dekoration med 3D kuddar jag skulle aldrig få sakerna att sitta. Jag använder mig av något som heter "TACKY GLUE" det är ett helt underbart lim som jag bara älskar det är helt enkelt toppen:)Det kan vara lite kladdigt att arbeta med men när det torkar så sitter sakerna där för evigt:) Å man kan limma allt med detta inte bara papper och dekorationer, limmet hittar du hos Mita AltheasMix det är lite dyrt tror att en flaska kostar kr 85 ! Men det är en stor flaska som är mycket dryg och håller mycket länge:)
Å du jag delar jättegärna med mig av mina "hemliga knep" ha ha ha ingen fara vännen:) Tycker det är jättekul att du har sådant förtroende för mig att du frågar mig:)
Hoppas att du blev jättenöjd med besöket hos frissan och ha det så jättebra och ta väl hand om dig själv:) Massor massor med höst-kramar till dig med och är jätteglad att du finns och du gör mig GLAD DU MED BUSAN VÄNNEN:) Från din lilla vän Inger:)

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och god morgon på dig igen Busan vännen:)
Er så glad att jag kunde hjälpa till och det var jo så lite jo:)
Vad bra att du hade möjlighet att beställa limmet och lite annat pyssel godis:)
Limmet kan kännas lite svårt att jobba med till en början vill bara säga det, men när det torkar så blir det kanon:) Jag har aldrig haft så bra lim som detta och det sitter verkligen som berget!!!
Vad bra att du blev nöjd efter besöket hos frissan och om dessutom får positiv respons av gubben så är det jo kanon:):):)
Tack snälla Busan vännen för din omtanke och din vänskap du är en riktig fin och mycket omtänksam människa:)
Ha en underbar dag och ta väl hand om dig, kramar i massor från lilla vännen Inger:)

Kimsan sa...

Härligt kort!!
Ser fram emot att se fler av dina alster!

lk46 sa...

hej min vän!
Jag ska lägga till dig i min lista, skönt att du har en öppen blogg också!
massor av kramar från Lene