torsdag 9 september 2010

FjärilskortNästan allt på detta kort kommer från den underbara RAK jag fick av snälla, goa och omtänksamma Lene för någon vecka sedan, TUSEN TACK VÄNNEN!

Fjärilarna i mitten är stämplade med en stämpel från Stämpelboden och där använde jag en grön stämpeldyna på grönt papper. Det mönstrade pappret har jag pyntat lite genom att lägga glossy accents i mitten på de rosa blommorna och sedan lite glitter i de blå snurrorna.

Den lilla ploppen i Daisy-blomman kommer från snälla goa Lena BETUSEN TACK VÄNNEN!
Detta kort var så roligt att göra och jag längtar tills nästa pysselstund, blev ju nöjd själv med detta kort.
Hoppas ni med får en mysig pysselstund snart igen och
ha det så bra ni bara kan!
.
Massor med höst-kramar
Busan

8 kommentarer:

Lena sa...

Hej på dig vännen!
Ja du, du ska vara mycket nöjd med detta kort. Det är så fint och det syns att det glimmar om det. Hoppas du får många mysiga pysselstunder framöver och att helgen blir bra med förhoppningsvis lite sol. Stor kram till dig. Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Vilket jättefint kort och så snällt av Lene att sända dig pyssel saker:)
Å tack snälla söta rara du för dina ord hos mig du är jo ALLTID så god och det värmer mycket ska du veta:)
Å kanon att du fått hem limmet och glitterlimmet som du ville ha toppen:)Jag hoppas du bli lika nöjd med limmet som jag är du måste låta mig veta hur det går för dig:)
Å självklart så hjälper jag till när jag kan fattas bara:)
Jag har haft en riktig mys helg för mig själv, min sambo har varit på sjön med ett gäng kompisar. Jag har haft det jätte lugnt och skönt här hemma och pysslat, har provat mig på något helt nytt faktiskt:) Jag har gjort fågelholkar har aldrig förut gjort sådana du får titta in hos mig och se om du gillar:)
Ha en underbar söndag och vecka som kommer och var rädd om dig Busen vännen:) Massor med kramar från lilla vännen Inger:)

Anonym sa...

Hej kusinen.
Detta kortet känner jag igen.. :-)
Tackar så jättemycket. Vad fint det är.
Vilken fin Pysselblogg du har.
Ha en jättebra dag.
Söndagskramar: Erika

Lilla Pyssel Inger sa...

God morgon på dig Busan vännen och välkommen till en helt ny vecka igen:)
Vad du är gullig och snäll, jag blir jätteglad när du hälsat på hos mig med och lämnat alltid så fina och trevlig spår efter dig:)
Ser fram i mot att se din fågelholk vad kul att du också har provat på en:)
Kände för att göra något som hade med hösten att göra och blev nöjd med dessa höst alster:) Jag får bilder i huvudet om hur jag vill ha det men det blir inte alltid så i verkligheten. Många gånger så blir det bara papper som jag klipper sönder ha ha ha:)
Är jätteglad att höra att du är så nöjd med din order hos AltheasMix och är såååååå nyfiken på att höra hur det har gått för dig med limmet!!!
Å du det är inte bara du som kan vara kladde-maja du ska se hur jag och resten av platsen runt mig ser ut när jag håller på. Det ser ut som en bomb har släppts ned i bland ha ha ha:)
Ha en jättebra måndag och vecka och var rädd om dig Busan vännen, massor med kramar från lilla Inger vännen:)

Lilla Pyssel Inger sa...

God morgon och trevlig tisdag på dig vännen:)
Tack snälla för hälsningen och hoppas att din vecka också blir jättebra för dig:)
Man pysslar och provar på saker när man har tid, ork och lust. I bland så är jag inne i en riktig pyssel period där det blir mycket och det är jätteroligt. Sen kan det ta helt stopp att jag inte orkar, har inte lust eller har känsla för att pyssla. Det går upp och ned som med allt annat här i livet och man får ta det som det kommer tycker jag:)
Ja du man skulle önska att man hade åtta armar i bland då hade man verkligen kunnat få saker gjort ha ha ha:)
Just nu är jag inne i en bra pyssel period och tycker det är roligt och vill prova på en massa nytt som jag inte gjort förut:) Det är kul när det känns så, i dag blir det pyssel dag för fullt för jag är hemma helt ensam. Min sambo är i väg med jobbet och kommer inte hem före i morgon så får se vad jag testar på för pyssel i dag ha ha ha:) Ta väl hand om dig själv och ha en toppen dag:) Massor med kramar från lilla Inger vännen:)

Lisan sa...

Hejsan Busan,
Denna bloggen är jätte fin, men vad annat hade jag förväntat mig- så duktig som du är. Hoppas du hinner pyssla massor i höstregnet. Kramis från LIsan

Lilla Pyssel Inger sa...

Vink vink och trevlig torsdag på dig Busan vännen:) Är jätte seg och så himla trött i dag så det blir en lugn och skön vilo dag för mig i dag:)
Hoppas allt är jättebra med dig och att du har det bra, kramar från lilla Inger vännen:)

Lena B E sa...

Ååååå vilket jättefint kort, såå vackert det är med fjärilarna, de har du verkligen lyckats bra med!! :) Du har pyntat papperet så fint med!! :) Kortet är helt kanon vännen.
Hoppas allt är bra med dig och att du har det bra och får pyssla lite med. Jag har haft min nackmigrän igen och som du vet så är det inte så kul. Men den är iaf. på väg att gå över nu. Min dator är fortfarande koko GRRRR blir så arg på den. Nåt fel måste det vara, men ska jag få hjälp med den så måste jag lämna in den och det kan ta tid att få den fixad, som du vet så är det ju ganska så svårt att vara utan när man har bloggar. Pust, jag vet inte hur jag ska göra med det än.
Du har så jättefin header och så fin text intill, fixade du den på instrumentpanelen eller vad det heter? Jag skulle också vilja ha en snygg text där, istället för min stelbenta och tråkiga. ;)
Ha det så bra vännen och ha en trevlig helg.
Kramar från Lena