tisdag 2 november 2010

Kort av och vinst hos Pernol

Tänk vilken tur-gumma jag varit i år och jag dessutom vunnit första pris hos Pernol i hennes utmaning i helgen! Och jag är så GLAD för jag trodde inte ens jag skulle kunna vara med!

GRATTIS TILL LENA OCH CATTIS OCKSÅ SOM VANN 2:A OCH 3:E PRIS!
.
Är så glad också för detta vackra höst-kort som jag fick av Pernol nyligen. Färgerna på fotot på insidan av kortet är inte rättvisande - det är ännu vackrare i verkligheten men framsidan blev ganska okej till slut.

Och sedan här nere är det foto på de vackra virkade blommor som Pernol gör, helt UNDERBARA! Försökte mig på att virka i fjol men gav upp. Inte en chans jag hade klarat göra ens enkla blommor och absolut inte så här vackra. De andra två klämmorna fick jag också av Pernol och jag är så glad för dem också. Titta och njut!


Pernols utmaning där jag vann
1:a pris!

TUSEN TUSEN TACK PERNOL IGEN FÖR ATT DU GJORDE DETTA JÄTTE-ROLIGA FÖR OSS OCH FÖR ATT DU GJORDE DET MÖJLIGT FÖR MIG ATT DELTA!
Vaktar nu brevlådan som en hök! ;)

Massor med kramar till er som tittar in
och extra tack-kramar till Pernol!
Busan

8 kommentarer:

Gertrud sa...

Hej Busan, tack för fina ord. Grattis till din vinst, så roligt. Ja nu får du vakta brevduvan så han inte flyger fel med din fina vinst. Blommorna är helt underbara, och en liten husmus också. Åter igen grattis och må så gott. Kram Gertrud

Lena sa...

Hej vännen!
Är så glad för din skull att du vann. Det är du verkligen värd. Sedan är det jätteroligt att höra att du kom ut på lite trevligheter i helgen. Det är nog ett tur år för dig detta och nästa blir nog ännu bättre ska du se. Ha det bra och tack för dina rara kommentarer. Kram Lena

Lena B E sa...

Hej vännen!
Stort GRATTIS till vinsten!! :) Så jätteroligt att du vann, den är du helt klart värd vännen!! :) Du har verkligen haft turen på din sida detta år, så roligt, din turgumma där. hihi ;)
Meeen så roligt att du kom iväg till slut på ABBA, sånt kan man leva på länge, eller hur?
Ha det så jättebra och tack för dina goa kommentarer!! :)
Kramar från Lena

Lena B E sa...

Typiskt mig att glömma...
Det var ett jättefint kort som Pernol har gjort och dom fina dekosarna sen, wooow hennes blommor är verkligen superfina!! Jag hade ju den turen att få allt det fina jag med, är såå glad såå för det jag också!! :)
Kram igen vännen, ha det så bra. Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Busan vännen:)
ETT JÄTTESTORT GRATTIS TILL DIG ÄR JÄTTEGLAD ATT DU VÄN DET ÄR DU VÄRD:)Ha en toppen dag och var rädd om dig:) Hoppas att du har fått något från mig i brevlådan! Massor med kramar från lilla Inger vännen:)

Lilla Pyssel Inger sa...

God morgon och trevlig fredag på dig Busan vännen:)
STORT TACK för ditt underbara fina mail och din kommentar på min blogg. Blev jätteglad och det värmde mycket ska du veta:)
Å JAG LOVAR DIG, att du är glad, nöjd och tacksam det räcker mer en nog du är inte skyldig mig något och du står inte i någon tacksamhets skuld till mig. Jag är bara glad att jag kunde hjälpa till och göra dig nöjd och glad:) Jag är sådan att när man ger något så ska man ge med glädje utan några förväntningar tillbaka:) Då är det en riktig gåva, om man ger en gåva med förvantingar tillbaka så tycker jag att det inte är en riktig gåva.
Du har tackat och visat din tacksamhet till mig vännen och det räcker jättemycket för mig ska du veta:)Sen så betyder dina ord, din omtanke och din vänskap otroligt mycket, är så himla glad att du finns:)

Självklar så får du visa väskan som du fått av mig på din blogg det gör mig bara glad:)

Önskar dig allt det bästa och en riktig underbar fredag och helg. Hoppas att solen lyser på dig också underbara vän:) Må så gott och massor massor med kramar från lilla vännen Inger:)

lk46 sa...

hej min vän!
Vill önska dig en skön alla helgon helg!
Kom just hem från kyrkogården där det börjar lysa så fint på alla gravar!
Kram lene

Lilla Pyssel Inger sa...

Trevlig lördag på dig Busan vännen:)
TACK SÖTA GULLIGA DU SJÄLV för din omtanke och svar du är jo så himla GOD och SNÄLL:):):)
I helgen hoppas jag kunna pyssla lite, har mycket tvätt, strykning och packa inför resan nästa vecka. Det är fullt upp kan man säga...
Vad roligt för dig att din vinst från Pernol har kommit och jag förstår mycket väl att du blev jätteglad:)
Vem skulle inte vilja få sådana fina saker:)
Lycka till med ditt pyssel och du visar väskan när du har tid, ork, vill och har möjlighet tänk inte på det min vän:)
Ha en underbara Alla Helgonens Helg och var rädd om dig och ta väl hand om dig själv:)
Massor massor med kramar från din lilla vän Inger:)