fredag 29 oktober 2010

2:a bidraget Pernols utmaning
Här är mitt andra bidrag till Pernols utmaning som jag hoppas också blir godkänt. Skickade detta kortet till Lisan som krya på dig-kort här i veckan och hoppas det kommit fram till henne nu.

Den vackra virkade blomman i detta och förra inlägget har jag fått av Pernol och jag är så förtjust i dem - vilket enormt arbete hon har lagt ner på dem! TUSEN TUSEN TACK VÄNNEN!

Har här lekt med mina stämpeldynor och stämplar som ni ser till pappret i bakgrunden. Men Magnolia-stämpeln är färglagd med minerallösning och färgpennor. Hjärtana i förklädet är färglagda med metallic färgpennor och glitter så klart.

Skickar tack-kramar till Pernilla M. också som jag såg dessa jättefina löv-stämplar hos
och som berättade att de kom från Magnolia.

I nästa vecka kommer jag visa foto på de fina korten jag fick av Sussie och Pernol 
och jag kan lova att ni har något att se fram emot.

Önskar alla som tittar in en trevlig helg och
hoppas ni får en mysig pysselstund snart igen!
Massor med höst-kramar
Busan

7 kommentarer:

Pernol sa...

Åh vilket höstigt och fint kort! Blomman passade ju verkligen in där. Va kul att du bidrog med ett andra bidrag i min utmaning. Lycka till!

Det gick jättebra att dra ut visdomstanden. Jag har inte ett dugg ont efteråt. :)

Ha det bäst!
kramis Pernilla

Gertrud sa...

Hejsan i stugan. Ville titta in och önska dej en skön helg. Och då får jag syn på ett superfint höstkort. Jag gillar dina hörn och visst är de virkade blommorna fina. Bra jobbat! Kram Gertrud

Lena sa...

Hej på dig vännen!
Ännu ett vackert kort har du gjort. Löven är så fina. Ja ha du, Hotmailen är seg här med. Fast lite bättre fart har jag fått i datorn. Ha en trevlig helg. Kram Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Vad du jobbar på vännen, åter igen ett superfint kort till Pernol sin utmaning: Gillar färgerna som du använt dig utav och blomman från Pernol kommer verklig fram du är jätteduktig:)

TUSEN TUSEN tack för din titt och din kommentar du är jo ALLTID så himla god och snäll:)
Har sett och läst ditt mail och självklart så ska jag försöka hjälpa dig jag hör av mig på mailen i morgon:)
I dag ska jag ha en trevlig pyssel stund ska göra klart en present och hoppas jag får till det som jag vill:) Håll tummarna för mig snälla:)
Hoppas att du har fått varit i väg på något och haft en super trevlig helg har tänkt på dig vännen:) Massor med kramar från din lilla vän Inger:)

Lilla Pyssel Inger sa...

God morgon och trevlig måndag på dig Busan vännen:)
TACK SNÄLLA VÄNNEN BLIR JÄTTEGLAD FÖR DINA KOMMENTARER OCKSÅ SKA DU VETA:):):)
Har sent mail till dig i dag och självklart så hjälper jag dig om jag kan fattas bara.


Vad kul att du gillade min te-ask, hoppas att Mita också tycker om den:)
Jag är jättenöjd med min blogg, tur att man har en så himla duktig och hjälpsam dotter eller hur:) Bloggen värker mer ren och städad nu och det gillar jag:)

Å VAD JAG BLIR GLAD FÖR DIN SKULD att du kom dig i väg och att du har haft trevligt JIPPI JIPPI JIPPI:) Tack snälla gulliga du för länken också:)
Tack för all din omtanke den värmer mycket och betyder mycket Busan vännen:) Sådana människor som du ger så mycket och betyder så mycket:)

Önskar dig en riktig underbar måndag och vecka och var rädd om dig:) Massor med kramar från lilla vännen Inger:)

lk46 sa...

hej vännen!
Så fint kort!!! och grattis ill vinsten inne hos Penol1 Ska bli kul att se vad du gör med den!
massor av kramar från lene

Lena B E sa...

Ååååå wow vilket fantastiskt fint kort, jag älskar alla fina stämpeltryck du gjort och dom härliga färgerna, superduperfint är det vännen!! :) Jag hoppas verkligen att du blir piggare så du kommer iväg på det vi pratat om, det är ju så kul att få komma ut lite och se nåt annat. Nu får du ha det så jättebra i din pysselvrå och hoppas du får tid och ork att sitta där ibland också, det är ju så mysigt. :)
Ha det så bra vännen.
Kramar från Lena