torsdag 25 november 2010

Kort och vattenkanna jag fått


Kort av Lena BE:Kort av Lena J:Kort av Camilla:Kort av GertrudKort av Lisan:Vattenkanna av Lisan:


Dessa helt UNDERBARA kort och en vattenkanna fick jag när jag fyllde år. De är så vackra och ni är så duktiga. Det finns så mycket att kommentera på dem så därför har jag tänkt försöka lägga ut ett kort var för sig också här några dagar med lite fler närbilder för dessa kort måste bara njutas av - för vilket ögongodis!

Så mycket fint pyssel har jag också fått men det har jag ännu inte tagit foto på. Det är så mycket  jag inte har sett innan som jag nu bara njuter av att se för första gången i verkligheten. 
TUSEN TUSEN TACK - DET ÄR SÅ MYCKET OCH JAG LÄNGTAR TILLS JAG
ÄR KLAR MED JULKORTEN OCH KAN BÖRJA PYSSLA MED DETTA!

Gubben min har ansträngt sig så för att hitta pyssel till mig i år och han har själv vågat köpa överraskningar som inte stod på önskelistan och det värmer extra mycket.
Kan berätta att han var mer förutseende och finurlig än jag och en gul stickles hade han kommit på att jag nog kunde ha glädje av till påsk. Hm, känns lite oroande och tror ni jag
behöver önska mig ett kassaskåp i julklapp så jag kan låsa in mitt pyssel!?  Tänk om jag kommer upp på natten och upptäcker att han sitter och scrappar till slut!?! ;)


Och en hälsning till er som inte visste jag fyllde eller har glömt bort: ni är så goa och omtänksamma och sprider så mycket glädje hela tiden och är helt UNDERBARA så hoppas ni nu tar det lugnt när det är så nära jul och är rädda om er istället för att jäkta ihop födelsedagskort ovanpå alltihopa. Pyssla lugnt goa vänner!

Massor med kramar
Busan

5 kommentarer:

Lisan sa...

Hejsan, Så många superfina kort du fick på din födelsedag. Visst blir man överlycklig när det dimper ner i lådan. Man sitter och bara njuter i massor och du är värld vart kort. Kul du gillade min vattenkanna med. Ha en go helg, kramis från Lisan

Lena sa...

Hej på dig!
Åh, vilka fina kort du har fått. Så roligt! Vattenkannan är ju för himla söt. Undrar inte varför du blev glad över allt du fick. Här snöar det idag med.Riktig vinter vi fått. Ha en trevlig helg. Kram Lena

Lena B E sa...

Hej vännen!
Ååååå så många superfina kort du fått, och en vattenkanna också, den är ju helt underbar!! :) Så duktig hon är Lisan!! :)
Jag förstår att du blev glad för alla fina kort, den fina vattenkannan och presenterna.
Oj kom han på det alldeles själv :O vilken otrolig karl du har!! Min vet inte ens vad stickles är. Ha ha. :D
Här snöar det fortfarande, på förmiddan när gubben var ut och skottade så hade det kommit 3 dm minst och nu har det snöat hela dan så det har väl kommit nån dm till antar jag. Vilken vinter!! Pust!
Ha nu en riktigt trevlig advents helg vännen och ha det så bra!
Kramar från Lena

Pernol sa...

Åh vilka många och underbara kort du har fått!!! :) Vattenkannan är ju för snygg.

Här i norrland är det full vinter. Idag har vi haft -12 grader. Burr!

Ha en riktigt mysig 1:a advent!
kramis Pernilla

Lena sa...

Hej på dig!
kikar in och säger Grattis. Såg att du vann hos Onkis. Jätteroligt! Ha det så gott. Kram Lena