måndag 29 november 2010

Lena BE:s kort och aha-vinst hos OnkisHär är det UNDERBARA kortet jag fick av Lena BE när jag fyllde i förra veckan, jag kommer inte kommentera det utan hoppas ni bara kan njuta av kortet som jag gör.
.
TUSEN TUSEN TACK SNÄLLA GOA LENA BE, JAG ÄR SÅ LYCKLIG FÖR KORTET OCH PRESENTEN och längtar tills pysselstunder med det.
.
Här har tiden bara sprungit iväg sedan jag fyllde och känner att jag inte hinner med som jag önskar. MEN, jag hann vara med i Lisa-Olsi, Onkis och Snojbis triss-utmaning och jag vann aha-priset hos Onkis!!! Det är så roligt och det kommer  foton på mina bidrag och på vinsten här så småningom när jag hinner ifatt, vill ju börja lägga ut mina julkort också som är klara men en sak i taget.
GRATTIS TILL ATT NI FICK IN SÅ MÅNGA BIDRAG TILL ER UTMANING TJEJER!
.
Massor med tack-kramar till Lena BE och massor med kramar till er som tittar in.
Hoppas ni får en mysig pysselstund snart igen!
Busan

3 kommentarer:

Onkis sa...

Jag gillade ditt mycket :)
Snälla du maila mig din adress så jag kan skicka priset till dig.
Kram onkis.

Gertrud sa...

Det var ett fantastiskt fint kort du har fått av Lena BE. Jag är så spänd på dina julkort, det är ju så att vi tycker om att beundra varandras verk. Det finns ingen bättre avkoppling än att blogga runt och se vad alla pysslar med. Jag hoppas du har det bra och är rädd om dej. Och du, maken kommer både med mat och kaffe :) En stor kram till dej, Gertrud

Lena sa...

Aha Busan...jag fick också den känslan av ditt kort, med den söta ugglan. Ha en bra dag i kylan och Grattis. Lena BEs kort är så vackert. Passar till en prinsessa som du! Kram Lena