måndag 6 december 2010

Broderier av Lene 2009
När jag fyllde år i fjol fick jag av Lene dessa helt underbara broderier. Nu i höst har jag broderat klart dem och för ett tag sedan lyckats rama in dem.

Är så nöjd med dem.... och färgerna på fotona ger äntligen också rättvisa åt färgerna de har i verkligheten. Mitt intresse var under många år att brodera men när jag blev sämre med finmotoriken och hittade jag till annat pyssel istället. Sedan när jag fick svårare för att sitta uppe och pyssla hade finmotoriken blivit bättre och då blev det ju naturligt att försöka komma igång att brodera lite igen och det började med en liten doptavla och sedan dessa tavlor.

Nu har jag två mellanstora tavlor som bara är lite påbörjade men som jag väldigt gärna vill få klara. Jag funderar på att försöka satsa under 2011 och göra klart den ena då i alla fall. Skulle kännas så skönt att få liksom avsluta de projekt jag påbörjat, ja, ni vet nog känslan. Och några minuter om dagen ger ju ganska många minuter på ett år så det stora steget är ju "bara" att lyckas få till de där få minuterna.

Funderar på att en "morot" kanske skulle vara att jag den 1:e varje månad lade ut en bild på hur det går framåt, så att ni får se och jag verkligen tar tag i detta och ger det ett ärligt försök. Är ju liksom inget jag har att förlora på det men går det så går det! 

TUSEN TUSEN TACK FÖR DESSA BRODERIER LENE - DE GJORDE ATT JAG VERKLIGEN KOM IGÅNG IGEN MED BRODERIER OCH NU TROR JAG ATT JAG BLIVIT REDO ATT FÖRSÖKA GÖRA KLART DE ANDRA LITE STÖRRE- TACK VAR DIG!!!

Hoppas ni som tittar n har det så bra ni bara kan och snart får en mysig pysselstund igen!
Massor med kramar
Busan 

4 kommentarer:

Gertrud sa...

Men Busan, så duktig du är!!Så fina tavlor du har sytt. Och snyggt inramade. Detta är ju din grej.Kul att du ville visa oss. Ha det bra och var rädd om dej. Kram Gertrud

onkis sa...

Va fina dina tavlor blev,
jag gillar att brodera, men tiden räcker tyvärr inte till..

Lena sa...

Jättefina Busan. Tänk vad fint det är hemma på väggarna hos er nu.
Jag broderade massor förr. Men har tappat lusten totalt för sånt handarbete. Vad som numera tar upp min tid, vet du, ha,ha. Ha det gott. Kram Lena

Lena B E sa...

♥ Wow vilka superfina broderier!! ♥
Va duktig du är på att brodera, jag vet att jag sagt det förr men det tål att upprepas för du är verkligen jätteduktig på det vännen!! :)
Ber om ursäkt för att det var länge sen jag var in hit till dig, men som du kanske vet så har Sussie varit nästan en vecka hos mig och då blev jag förkyld under tiden och jag är dålig fortfarande. Du vet ju vad orkeslös man blir då och dessutom får jag ju så himla ont i kroppen som du vet, det är ju lika för dig med.
Det var inte Sussie fel att jag blev sjuk, det var min gubbes fel, han har varit sjuk länge nu i förkylningen, så det var han som började och så smittade han mig förstås. Typiskt!! :(
♥ Jag vill tacka så mycket för det superfina julkortet som jag fick från dig idag!! :) ♥ Tack för dom jättefina banden också, oooh dom är så söta!! ♥ Supermycket tack vännen!! :)
Ha det så jättebra.
Kramar från Lena