lördag 4 juni 2011

Dopkort och doppresent













Dopkort och doppresent har jag nu äntligen glädjen att visa här, för vi har varit på ett så fint dop! Var en sådan lycka att kunna vara med i kyrkan än om inte krafterna räcker än för att vara med efteråt men så fint dopet var så  var vi helnöjda ändå. ♥♥♥

Doppresenten fick bli en namntavla som till den lilla tjejens bror för något år sedan. Önskar jag haft mer av väven kvar som jag använde till den förra tavlan, men det fick bli finaida istället och det gick ju det med än om jag inte blev 100% nöjd. Det blev därför en liten kompensation att vi inte fick tag i en vanlig ram till denna utan fick hjälp av glasmästeriet och denna blåa ramen tycker jag passar så fint.

Här är de sista sakerna till vårt hem inhandlade och de kommer till veckan. Så än om det är en hel del kvar börjar vi se slutet och det är jag tacksam för eftersom krafterna börjar avta här lite just nu. Men det har varit mycket så det är ju inte så konstigt med dop och allt. Härliga bekymmer!

Saknar er så i mellan åt men försöker kämpa på här hemma så vi ska  bli klara och hoppas sen kunna hämta upp allt jag missat i lugn och ro, lääängtar! Hoppas ni som tittar in har det så bra ni bara kan och får en skön början på sommaren! 
Massor med kramar till er och tack för att ni finns goa vänner, känns  härligt att ni finns där ute än om jag just nu är väldigt frånvarande. ♥♥♥
Busan

22 kommentarer:

onkis sa...

Vilket jätte sött dopkort,och tavlan du gjort är ju jätte fin!
Ha det sååå bra.

Gertrud sa...

Men "Götapetter" så fint. För att börja med paketinslagningen, såå fint med dessa små skor och klänningskortet. Vad duktig du är att brodera, tavlan är bedårande. Så roligt att ni kunde vara med på dopet, det är ju en stund av glädje. Det var kul att "se" dig, jag vill önska dig bra dagar och att du kan njuta av årstiden. Kram Gertrud

smuulan sa...

Så otroligt fint, både kortet och tavlan och paketet och alltihopa!!! Sååå länge sen jag broderade, men jag blev lite sugen när jag såg denna vackra tavla. Hoppas att du får tid till lite återhämtning, även om det är superkul att fixa och dona i ett nytt hem!
Kramar!

Lisan sa...

ÅÅhhhh vännen, så underbart fint. Tavlan e super fin och håller med dom andre - vilken paketinslagning. Klänningkortet va toppen sen skorna med. Hur har du fått till dom små söta skorna?? Jösses så fina. Så kul att du kunnat vara med på all och haft krafter. Ta nu och vila o ladda upp nytt så du inte förtar dig. Kramis från Lisan

Marita Johansson sa...

Åhhh allt är ju såå underbart fint.
Hur får man ihop såna söta skor Har du nån beskrivning?
Vad skönt att ni snart är färdiga så att du kan vila ordentligt och hämta krafter

Lena sa...

Hej på dig vännen!

vilka underbara saker du har gjort. En himla söt tavla och vilken paketinslagning så vacker. jag vet hur pillriga dessa skor är att göra. Du har fått till både skor och klänning så fint. Jag sänder dig en stor varm kram från skåneland. Kram Lena

Unknown sa...

Jättefint vännen alltihop :) Visst är det roligt att göra dessa kort och skor :) Passar ju så bra med till dopkort.. Jag brukar ju med ofast göra dessa då..
Ojj brodera det var hur länge sen som helst jag gjorde, men oj vad roligt det är.. Din tavla är jättefin och vilken underbar present..
Vad skönt att ni snart är färdiga på hemmafronten med..härligt..
Jag är själv väldigt osynlig på bloggen nu hinner inte riktigt vare sig pyssla eller blogga. Sen har vi ju varit lite bortskämda med fint väder ett tag nu med så då känns det inte som man vill sitta inne..
Var rädd om dig vännen så hörs vi snart igen Kram kram

Lisa-olsi sa...

Så fint!
Tavla, skor och kort,
vilket set att ge bort :)

Unknown sa...

Så underbart söta skor,
ja allt va jätte fint,
Kram Elin

Anonym sa...

Wow, så sött dopkort du gjort! Även skorna o tavlan är jättefina! Mycket fint arrangerat på paketet o mottagarna måste ha blivit jätteglada!

Förstår om du börjar bli trött nu så mycket som ni har hållit på i lägenheten! Men det blir säkert jättefint sen när allt är klart! Skulle vara kul att få se resultatet sen! :)

Jag o vi andra finns kvar här även om du inte orkar med att besöka oss nu så vet jag att du gör det sen när orken börjar komma tillbaka.

Ha det gott så länge o sköt om er, både du o gubben o ta det lugnt, stressa inte! Det blir klart när det blir!

Ha det gott vännen!
Många sommarkrammar Susanne

Pernol sa...

Så otroligt fin tavla! Å paketet är ju jättegulligt!

Ha det bra i värmen!
kramis Pernilla

Lilla Pyssel Inger sa...

WOW Busan vännen:) Detta är nog det snyggaste du har gjort DETTA GJORDE DU RIKTIGT KANON BRA:)
Dops kortet och dops skorna är jo helt ljuvligt vackra och så välgjorda:) Du måste vara jättenöjd med det du har gjort:)
Å tavlan så himla söt, vilka presenter att få är helt övertygad om att mottagaren kommer uppskatta detta JÄTTEMYCKET:)

Å du vännen tänk på dig själv och ta hand om dig själv det är det viktigaste som finns!!! Bloggen och alla blogg vänner finns kvar när man har ork, lust och möjlighet:)

Ha det bäst och massor med sommar kramar till dig från din lilla vän Inger:)

Lena B E sa...

Åååååh wow vilken underbart vacker doppresent!! :)
Så fantastiskt fin tavla, och med den blå ramen till, som passade så bra, så blir den kanonfin att hänga på väggen. Vilket snyggt paket du gjort också med det fina kortet och dom jättesöta skorna!!! :)
Jisses så duktig du är vännen!! :)
Här är en lycklig Lena som fått ett av dina fina kort idag. Tusen tusen tack vännen för det underbart somriga kortet, det glittrar såå fint och du har färglagt motivet så superfint!! :) Jaa du är så duktig vännen! ♥
Tusen tack än en gång. Ha det så bra och hoppas det går bra med möbleringen. Lycka till.
Ha en skön sommar, hoppas du får njuta lite av den också.
Massor med kramar från Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

TUSEN TUSEN TUSEN TACK SNÄLLA SÖTA RARA BUSAN VÄNNEN:) BLEV SUPER GLAD över kortet som brevbäraren kom med till mig i dag från dig:)
Så himla gulligt och omtänksamt av dig:)
SÄTTER STORT VÄRDE på det ska du veta:)
DU ÄR BÄST VÄNNEN:)
En riktig GLAD SOMMAR till dig med och MASSOR MASSOR MED SOMMAR KRAMAR till dig från mig din lilla vän Inger:)

Lena B E sa...

Hej Busan vännen!
Idag har jag gjort ett nytt inlägg med bl.a. ditt jättejättefina kort, ville bara tala om det ifall du vill se.
Vad kul att du kunde gå på dopet, det är så fint att se. :) Så roligt att dina krafter räckte till. Förstår att ni har det jobbigt med all rensning, sånt är både jobbigt och supertråkigt att göra! :( (tänkte egentligen göra en gubbe som lipar men kan inte det, haha)
Men det är jättekul att få nya möbler och att få inreda hemmet, sånt är mycket, mycket roligare. :D Hoppas allt går bra för er! :)
Ha det så skönt i värmen min vän och passa på att njuta av den nu medans den är här.
Kramar från Lena

Pernol sa...

Tack så hjärtligt för det somriga kortet! Jag blev jätteglad!!! :D Så gulligt av dig!

Ha en riktigt skön pingsthelg!
kramis Pernilla

Lena sa...

Här är en till som blev glad idag. Tack snälla du för det somrigt vackra kortet. Blev så glad. Hoppas det är bra med er. Stor kram Lena

Lene sa...

hej vännen!
Tack för det fina sommarkortet! Va gullig du är!
Underbart dopkort, har aldrig testat denna model, men den är fin!
Ha det gott och var rädd om dig!
kram lene

Lisan sa...

Hejsan vännen, Tusen tack för mitt super söta Grattis kort som kom i lådan igår på min födelsedag. Det var super super fint. Med bling och allt som vi båda gillar.Hoppas att du inte jobbar för mycket med er städning mm utan att du kan njuta lite nu i det värmare vädret. Själv pular jag lite i rabatterna och myser med tomat o gurkplantorna i uterummet och allt nytt som kommer upp lite här och där. Har fått fart i mina pallkragar med rädisor, sallad, bönor och gräslök. Intill tar sig mina hösthallon plantorna perfekt, likaså sockerärtorna. Va rädd om dig och tack än en gång, kramis från Lisan

Anonym sa...

Hej vännen min! Tusen, tusen tack för det jättesöta sommarkortet! Jag blev jätteglad för det, du är så gullig! Ber om ursäkt att jag inte varit in o tackat för det tidigare men vi har ju haft en studenttjej här nu i helgen som var så det var mycket förberedelser inför det o helgen var fullspäckad. Men det var otroligt roligt att få se henne ta studenten o gå på balen i sin vackra klänning! Men det var oxå jobbigt med allt som skulle fixas, men det var det värt.

Hoppas ni börjar bli klara snart med utrensningen så ni får njuta av det nya! Ser fram emot att få se nåt scrappat från dig snart!:)

Hoppas ni får en härlig dag med sol o värme!

Ska gå klar min blogrunda o sen ska jag scrappa lite ute på altan.:)

Många kramar Susanne

Lisan sa...

Hoppas att du vilar upp dig efter allt ni hållt på med hemma så du snart kan scrappa lite igen. Ha en go helg. Kramis

Gertrud sa...

Tittar in och ger dig en sommarkram. Gertrud