fredag 11 november 2011

Julkort med stjärnorDetta julkort har jag gjort för ett tag sedan. Mönsterpappert kommer från Panduro och sedan är det ju Magnolias lilla Tilda som jag tycker är så söt. 
.
Har ännu inte klarat av någon bloggrunda men hoppas på en idag. Så än om jag inte lämnar någon kommentar till alla ska jag försöka titta in till alla idag i alla fall och se hur det är med er. Tänker på er än om jag inte alltid kan få så mycket tid vid datorn som jag önskar.
Men tackar för alla kommentarer - de värmer så! ♥ Värmer extra mycket när jag själv har svårt att sitta vid datorn så långa stunder åt gången. 
.
Önskar alla som tittar in en riktigt trevlig helg! ♥
Massor med kramar
Åsa

6 kommentarer:

onkis sa...

Mysigt julkort,
har också använt dom papprena flera ggr.
Ha en mysig kväll.
Kram!

Cattis sa...

Jättehärligt julkort :)
Det gör inget att man inte orkar ibland som du skrivit till mig så många gånger...vi ska ingenstans utan vi finns kvar här :)
Ha en bra lördag / Kram kram

snojbi sa...

Jättefint kort vilken söt Tilda
Trevlig helg

Gertrud sa...

Söta Tilda får tre guldstjärnor av mig också :) Vad jag skrattade åt din kommentar idag. Du är så härlig, är virvlarna bort? Jag tror att du kan rädda ditt kort, låt det bara mogna så ser du andra möjligheter. Ha det gott Åsa, simma lugnt. Kram Gertrud

Gertrud sa...

Lät gott med spenatsoppa. Idag ska vi bara ha varma smörgåsar ikväll, en vinnare om man är lat. Just nu sitter jag bara och färglägger, du vet sånt som är bra at ha. Solen skiner idag så jag såg just att damsugaren kunde få komma ut ur garderoben :) Ska bli kul att se ditt kort. Kram Gertrud

Carina sa...

Jättefint kort. Gulligt med stjärnorna.Ha det bra och var rädd om dig Kramar