torsdag 10 november 2011

SommarlängtanHär har jag altrat en tidningshållare i papper från IKEA och en 3-kantig tändsticksask som jag fått av Lisan. 
Tusen tack vännen - var jättekul att prova på! ♥ 
Måste tacka Lena BE också för inspirationen jag fick på hennes blogg när hon gjort tändsticksaskar. ♥ 
.
Men jag tycker inte om att altra! Känns som jag skulle vilja vara en bläckfisk för en stund med åtta armar för jag blir så trött fort av det och ja, händer och fingrar räcker inte till! Tändsticksasken gick bra men tidningshållaren... är glad bara gubben hörde mig då! ;)
.
Därför är jag riktigt nöjd med reslutatet med tanke på hur svårt jag tycker det är och så sällan som jag provar. Det var gubben min som behövde en lägre variant av tidningshållare till skänken än de som finns att köpa färdiga och det positiva med de som är gjorda i papper är att de går utmärkt att klippa till önskad höjd! :)
.
Sommar-längtan blev det eftersom jag använt Karen Maries papper Sand och sedan Dolce lace-bården som jag tycker på minner lite om snäckor. Den självhäftande bården kommer också från Panduro. Och sedan är det bara vanlig cardstock i kulören French vanilla.
.
Längtar efter en blogg-runda och ska göra en så fort jag bara är lite piggare! Längtar efter att se vad ni hittat på ju! ♥ 
Hoppas ni har det så bra ni bara kan och snart får en mysig pysselstund igen!
Massor med kramar och trevlig helg!
Åsa

5 kommentarer:

Lisa-olsi sa...

Fina saker du har gjort, mysigt färgsatta.
Visst är det bra att göra saker efter behov.
Ha det gott, hoppas du piggar på dig fort :)
Kram Lisa

Petra sa...

Jättefint altrat!! Jag är inte heller så förtjust i att altra, men gör den nån gång som omväxling. Inte blir det gås eller svartsoppa hos mej heller trots att jag bara bor 6 km från Skånegränsen:).
Hoppas du känner dej lite piggare snart.
Kram o riktigt trevlig helg.
Petra

Gertrud sa...

Hallo Åsa, det blir ingen Gås här. I så fall är det bara jag som känner mig så ibland :) Jag tycker att din meny låter gott. Jag har inte haft tid med pyssel men jag laddar för helgen. Tänkte mysa och pyssla i pyjamas hela helgen. Så fint du har altrat. Hoppas du har det gott och är rädd om dig. Kram Gertrud

Pyssel och Kort sa...

Så läckert.
Kram Elin

Carina sa...

Riktigt snyggt. Kollade på dom tidningshållarna på Ikea, men glömde sen köpa. Kram