torsdag 16 september 2010

Grattis-kort till LisanDetta är grattis-kortet jag skickade till Lisan i somras. Här har jag använt material jag fått eller vunnit av  KarinaLena BE och LisanTUSEN TACK GOA TJEJER!

Älvan är målad med akvarell och sitter på 3D-kuddar. Mitten av blomman har jag lagt i Glossy accents så det blev lite mer 3D effekt.

Hoppas ni som tittar in har det så bra ni bara kan idag och
snart får en mysig pysselstund igen!
Massor med höst-kramar
Busan

10 kommentarer:

Lena sa...

Hej på dig vännen!
Det är ett färgglatt och väldigt vackert kort du gjorde till Lisan. Det är snyggt med spännet på spetsen och älvan är så söt. Hoppas det är någolunda med dig och att helgen blir bra. Kram Lena

Gertrud sa...

Hej Busan, vilket fint kort med mycket sommar i. Så snyggt med spetsen och spännet. Älvan är söt. Jag har börjat med lite höstkort, jag gillar de mustiga färgerna. Ha det jättebra och var rädd om dej. Kram Gertrud

Cattis sa...

Hej vännen, vad fint kortet var :) Älvan är jättesöt, härlig stämpel..
Själv har det varit dåligt med pysslandet och bloggandet nu den här veckan. HAr haft fullt upp med jobb och styr hemma. Men får hoppas att jag har lite tid i helgen..
Passar på att önska en trevlig helg / Var rädd om dig / Kram kram

Lilla Pyssel Inger sa...

UNDERBART KORT MED UNDERBARA FÄRGER:) Hon måste ha blivit jätteglad för detta kort:)

I går hade jag en riktig skit dag tyvärr var helt slut och hade ont i mina muskler, var så himla trött och slut!!!! Men men man har sådana dagar i bland det bara är så, i dag känns det bättre så det är bara att ta nya tag:)

Å vad KUL du har provat på limmet och du tyckte om JIPPI JIPPI vad jag blir GLAD:) Då behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag lurat på dig något tokigt ha ha ha:)
Ser fram i mot att se kortet sen:)

Å vad du är duktig jag har inte börjat med mina julkort har liksom inte haft lust eller haft känslan för det en tyvärr!!!

Hjärtasken blev godkänd av min dotter och det är bra det var henne jag gjorde den till:)
Men blir självklart jätteglad när du och andra också tycker om det som man gör:)Så JÄTTESTORT TACK för dina ord du är jo så himla gullig och snäll:)
Önskar dig en riktig fin fredag och helg och hoppas att du får må bra:) Massor med kramar från din lilla vän Inger:)

Lilla Pyssel Inger sa...

Ville bara titta in en liten sväng och önska dig en riktig trevlig måndag och vecka:) Hoppas att helgen har varit bra och att du mår bra:) Tänker på dig, kramar från lilla vännen Inger:)

Lilla Pyssel Inger sa...

God morgon på dig och trevlig tisdag:)
Man behöver inte alltid ha något att visa min vän, jag har haft pauser från och till och inte heller haft något att visa:) Det gör inget tycker bara det är trevligt att du har en blogg igen som jag klarar av att hälsa på ha ha ha:)
Å detta med datorer är inte kul alls, jag är rädd att vår ska lägga av vilken dag som helst den låter inte bra ska du veta!!!! Är jätteglad för varje dag som den funkar!!!!
Vad tokigt med Smulan blir ledsen för din skuld att höra om det inte kul alls min vän....
Hoppas hoppas att det snart vänder och att Smulan snart blir bättre och att det inte är någon fara. Å det är klart att man ska hoppas det är det sista som överger oss eller hur hoppet!!!Vad roligt att du gillade mamma sina askar hon blev glad för dom också och då är jag nöjd:) Vad snäll och söt du är min vän DU ÄR GULD VÄRD DU MED BUSAN:):):)
Ha det bäst du med och var rädd om dig, massor massor med kramar från din lilla vän Inger:)

Lilla Pyssel Inger sa...

VINK VINK på dig Busan vännen:)
Hoppas att du har haft en bra vecka och att du får en jättefin helg:) Tänker på dig, var rädd om dig:) Kramar i massor från lilla vännen Inger:)

Lena sa...

Hejsan Busan!
Jag har inte sett till dig på ett tag nu. Undrar så hur det är med dig? Tänker på dig ofta. Önskar dig en bra söndag. Kram Lena

Camillaskreativa sa...

Det blev ju bra med den öppna bloggen (ska inte glömma att lägga till den hos mig :o) Tack för mailet det är alltid så roligt att höra från dig :o)
kramar
Camilla

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Busan vännen:)
Hoppas att förra veckan och helgen har varit bra för dig:) Tänker på dig och hoppas allt är bara bra!!! Ha en underbar onsdag och vecka och var rädd om dig, kramar från lilla Inger vännen:)