onsdag 29 september 2010

Grattis-kort med fjäril
Detta grattis-kort gjorde jag i somras och som ofta är det så underbara pyssel-saker jag fått som jag använt här. Denna gången är det Lena J, Gertrud, Lena BE och Lisan som varit så snälla och nästan allt på detta kort kommer från dem.

TUSEN TACK SNÄLLA GOA TJEJER - UTAN ER HADE DET INTE BLIVIT SÅ HÄR BRA!

Hoppas kunna hälsa på er så snart jag kan för jag längtar efter att se hur det är med er och vad ni har gjort för fint. Ni är alltid så duktiga och det är en fröjd att hälsa på er och bara få njuta av allt ögongodis ni bjuder på.

Ha det så bra ni bara kan så länge tjejer
och hopps ni får en mysig pysselstund snart igen!
Massor med höst-kramar
Busan

9 kommentarer:

Gertrud sa...

Vilket underbart kort du har gjort, superfint. Hur är det med dej, har hösten kommit till er? Här i Skåne är det så vackra färger på träden, kalla nätter och morgnar. Jag pysslar så fort jag får tid, jag har hållt julkorten på avstånd men nu får jag nog börja fundera på att börja. Ha det så bra och var rädd om dej, kram Gertrud

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Busan vännen:)
Vilket jättefint kort du har gjort och visst är det underbart med snälla, goa och underbara pyssel vänner:)
Hoppas att du inte har haft för mycket att stå i men är glad att du tar hand om dig själv och ser till att vila när det behövs:) Du är duktig jag är inte lika duktig på att ta hand om mig själv och vila och ta det lugnt tyvärr!!! Som oftast så är det för sent när jag märker att jag tagit i och gjort för mycket och blir helt dekad. Jag kanske lär mig någon dag att planera bättre och känna av sådant bättre man lever och lär hela tiden eller hur!!!
Tokigt att du blivit förkyld det är mycket sådant nu som går runt, hoppas hoppas att man själv slipper att bli smittad av någon.
Sänder en massa pigga på dig kramar och önskar att du snart kryar på dig igen:)
Lycka till nu med dina Julkort och nästa kalas:)
Det var jättetrevligt att höra i från dig igen och tack snälla gulliga du för alla söta rara ord hos mig blir jätteglad för det:)
Var rädd om dig nu och ha det bäst så hörs vi snart igen, massor med kramar från lilla vännen Inger:)

Lisan sa...

Men ååhhhh Busan, vilket underbart kort du har gjort här. Är väldigt imponerad av att du kan minnas vem du fått sakerna av med. Jag försöker minnas men mitt minne är inte som det ska längre. Mottagaren av detta kort lovar jag blev super glad så fint som det var. Härligt att se dig på bloggen igen. ta vara på dig, kramis från Lisan

Lena sa...

Hej vännen!
Vilket vackert kort. Fina saker har du fått. Men det är den som sitter över kortet och designar det som är duktigast. Du har lyckats så bra. Ha det så gott. Bamsekram Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Vink vink det är bara lilla jag som tittar förbi:) Ville önska dig en riktig trevlig fredag och helg:) Kramar i massor från lilla Inger vännen:)

Lisan sa...

Hej igen vännen, Ville kika in och säga trevlig helg till er. Hoppas att ni har det bra. Här är hösten kommen och vi har underbar kall luft somjag älskar. ÄLSKAR dett kort som du visar här. fanstastiskt gjort vännen. Nu ska jag testa komma in på Pernols sida igen, har ofta problem med det. Kramis på er från Lisan

Lena B E sa...

Ååååå WOW vilket vackert kort du gjort!! :) Det är superduperfint vännen. Helt underbart med spetsen och alla fina dekorationer!! :)
Jag håller med Lena här... det är du som designat kortet som är duktigast vännen. :) Mottagaren av detta kort kommer att bli superglad för att få ett så vackert kort!! :)
Krya på dig vännen och hoppas att du har en mysig helg, gärna med lite mysigt pyssel också. ;)
Kramar från Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Hoppas att allt är bara bra med dig min vän och att veckan blir jättebra för dig:) Hoppas att du inte har för mycket att stå i med och att du har tid till lite pyssel mys:) Ha det bäst och var rädd om dig, kramar från lilla vännen Inger:)

Lilla Pyssel Inger sa...

Tittar in för att önska dig en riktig trevlig fredag och helg, ha det bäst min vän:) Kramar i massor från Inger vännen:)