onsdag 27 oktober 2010

Pernols utmaning
Detta är mitt första julkort för i år och det är mitt första bidrag till Pernols utmaning. Är så förtjust i denna gamla stämpel från Panduro så fast den har några år på nacken kunde jag inte igår motstå den.

Hoppas att bidraget är godkänt så jag får bara med för vem kan motstå chansen med så fina vinster!?! Nä, just det, ingen som har möjlighet! 

Massor med kramar
Busan

5 kommentarer:

Pernol sa...

Åh vilket jättefint kort! Det är klart att du får vara med. :)

Tack för att du ville vara med i min utmaning. Lycka till!

Ha det gott!
kramis Pernilla

Lena sa...

Så gulligt kort du har gjort. Den virkade blomman passar så bra på kortet. Din stämpel är söt. Så det är inte så konstigt att du gillar den. Roligt att ha kommit igång med julkorten va? Ha det så gott vännen. Kram Lena

lk46 sa...

hej vännen. Jättesnyggt kort!
Ska titta in i din andra blogg också!
Kram lene

Lilla Pyssel Inger sa...

Underbart kort du har gjort till Pernol sin utmaning:) Du har verkligen lyckat och fått med den virkade blomman på ett kanon fint sätt:) Du ska vara stolt av dig själv:)

Tusen tack snälla Busan vännen för dina ord hos mig du är jo så himla god och snäll:)
Man blir jo jätteglad när andra uppskattar och gillar det man gör så är det:)
Sen så tycker jag det är så himla kul att testa på att bygga i hop och prova på nya saker. Då kan jag har tur och få det bra till i bland men jag lovar dig jag lyckats inte alltid. Det är många gånger som det går i soppåsen och mycket papper forsvinner bara och då är det inte roligt. Men kan inte låta bli att testa och man lär sig så himla mycket, jag är allt lite knäpp ha ha ha:)

Vad du är gullig som tänker på mig, tänker på dig också vännen. Ja tänk vi ska ut och resa och jag är så himla närvös inför detta, vill bara få må bra så att man kan njuta och ha det toppen på resan.
Får fortfarande perioder där jag är helt totalt slut där jag inte orkar något och inte orkar att ta för mig något. Är orolig för att det ska bli så när jag åker i väg för då när man inte mår bra så vill man jo vara hemma. Men måste försöka att inte tänka så mycket och bara försöka vara positiv och se fram i mot resan!!!

Håller tummarna för dig att du och din gubbe kommer er ut en kväll här och får det super trevligt man behöver sådant:)
Lycka till min vän och du ska se att det blir TOPPEN för er båda:)

Ha det nu jättebra och var rädd om dig du med och önskar dig en helt underbar fredag och helg:) Massor massor med stora bamse kramar från lilla vännen Inger:)

Lena B E sa...

Åååh vilket underbart sött julkort du har gjort!! Superfint är det vännen, och stämpeln är så söt som du har på det!! :) Vad gör det att stämplar är lite till åren, huvudsaken är ju att de fungerar att stämpla med, eller hur? Det viktiga är ju att man tycker om dom tycker jag.
Nu ska jag raskt ila vidare till nästa kort... vi hörs! Kram Lena