måndag 18 oktober 2010

Fågelhus


Detta fågelhus följde med kortet i förra inlägget. Jag har fäst huset med distanstejp på locket till ett wiskyrör. Detta fågelhus är nästan likadant som Lisan fick när hon fyllde år i somras. Jag tyckte detta pappret påminde lite om byggmaterial i mönstret så jag använde det igen.

För att det skulle bli lätt att öppna röret så fäste jag, med packtejp på insidan av locket, detta band med pärlor och fjäder. Det är en liten blå trollslände-brad också på ena sidan av taket som jag tycker är så snygg.

Har inte lyckats få ordning på datorn så jag kan inte tacka ordentlig för det pyssel jag fått till detta men skickar massor med tack-kramar till er.Är så glad över allt beröm för kortet i förra inlägget, känns så bra och det värmer i hjärtat.

Vi verkar ha hittat inställningar till datorskärmen så det fungerar okej nu korta stunder och jag är så SUPERGLAD över att kunna titta in till er igen och se allt ögongodis ni bjuder på igen. Också för vår katt gick det bra för på veterinärbesöket denna månad och hon är stabil.
.
Hoppas ni som tittar in har det så bra ni bara kan
och snart får en mysig pysselstund igen!
Massor med höst-kramar
Busan

7 kommentarer:

Lena sa...

Åh, la,la,la, vad fint du har gjort vännen. Lilla holken är supersöt i sina fina färger och dekorationer. Vad duktig du är ♥
Hoppas ni har det bra idag och att du snart sitter och myser vid pysselbordet igen. Bamsekram Lena

Gertrud sa...

Vet du vad? Det blir ännu mera rosor till dej. Vilket snyggt fågelhus, och vilken present. Kul med fjädrarna som hänger ner i bandet. Vilket ögongodis! Nu har vi kallt i Södern så nu åker snart långkalsongerna på. Jag hoppas du har det bra och är rädd om dej. Kram Gertrud

Lena B E sa...

Ååååå vilken fin liten stuga för fåglarna att kuttra i!! :) Kuttrar fåglar förresten? Nja kanske. ;) Jättefin är iaf. holken!! :)
Jättefin present, lyckos han som fick den!! :)
Här är det också kallt så här är det raggsockornas tid. Fryser om fötterna annars hihi. Vilken tur att det gick bra för lilla Smulan hon veterinären, såå skönt!! :)
Ha det så bra vännen.
Kramar från Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

WOW WOW WOW vilken helt fantastisk underbar fågelholk du har skapat vem vill inte flytta in där:)JÄTTEDUKTIGT AV DIG vännen:)
Hoppas att du tar väl hand om dig och att du får en toppen dag och vecka:) Tänker på dig, massor massor med kramar från din lilla vän Inger:)

Cattis sa...

Åh så tjusigt fågelhus, har en mall men klarar inte ut den, pling i hjärnan på mig antagligen haha.
Du har något att hämta i min blogg vännen :)
Kram kram

lk46 sa...

hej vännen! Hoppas allt är bra med dig!!??
Så underbar fågelholk du gjort! De är inte helt lätta att göra!
Ha det gott och var rädd om dig!
kram lene

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig bästa Busan vännen:)
Ville bara titta in och önska dig en jättetrevlig söndag och vecka som kommer:) Tack snälla för mailet ska svara dig så fort jag har möjlighet:) Du är gullig du vännen:) Kramar i stora lass från lilla vännen Inger:)