lördag 6 november 2010

Väska av Lilla pyssel Inger och vinst av Pernol


Grattis-kort av Pernilla (Pernol)



Väskan av Lilla Pyssel Inger





Är så lycklig, den enorma vinsten från Pernol kom till mig med posten igår och det är så mycket och så himla snygga saker som jag vann! Grattis-kortet som följde med är helt enormt och jag är nu så glad att just en sådan kantstans som Pernilla använt här redan finns på min önskelista till jul! Visst är det bara så enormt snyggt!?!

Och som inte det var nog så har Lilla Pyssel Inger hjälpt mig med pyssel igen och dessutom skickat denna enorma väska med så fina saker i. Kommentarer i övrigt känns överflödiga och det jag vill tillägga är bara att jag får återkomma med foto på den helt underbara vinsten från Pernol och likaså med foto på baksidan på Ingers väska längre fram. Solen lyser så härligt här idag och jag hann inte med att ta foto på allt innan så får vänta med det tills en annan dag.

TUSEN TUSEN TACK TJEJER, NI ÄR SÅ UNDERBARA SOM LYSER UPP LIVET SÅ HÄR
OCH ÄR SÅ SNÄLLA OCH OMTÄNKSAMMA OCH SPRIDER SÅ MYCKET GLÄDJE!

Massor med kramar till er och alla som tittar in!
Busan

8 kommentarer:

Lena B E sa...

Ååååå wow vilket otroligt vackert kort och en lika otroligt vacker väska du har fått!! :) Grattis än en gång till vinsten vännen, den var du verkligen värd!! :)
Visst har vi tur som har alla goa och snälla vänner som hjälper oss när vi behöver det?!! :)
Idag är det minusgrader här men det är ingen snö än, skönt tycker jag. Fast å andra sidan så har ju snön sin tjusning också och framför allt så blir det ju ljusare då, vilket är jättebra för nu har vi så gräsligt mörkt så lyset måste vara tänt nästan hela dagarna, är det lika hos dig med? Har ni fått nån snö än då?
Jag har suttit här idag med ett kort som gubben ska få när han fyller år, han jobbar i dag och imorgon så då är det bäst att passa på att göra det till honom så han inte ser det i förväg. Jag hoppas jag hinner göra det klart i morgon för nu måste jag börja med maten.
Jag tänker på dig ofta också vännen, fast jag inte alltid skriver något när jag tittar in här. Ha det så jättebra vännen och ha en fortsatt trevlig helg.
Kramar från Lena

Lena sa...

Åhhh, vilken vecka du har haft Busan. Helt underbara saker du fått. Duktiga tjejer. Även jag fick ett sånt fint kort av Pernol. Vi var till minneslunden i går och gjorde fint där. Det är en fin tradition tycker jag. Ha en mysig helg med lite pyssel kanske. Kram Lena

Lena B E sa...

Så glad jag blev för din långa kommentar, tack vännen! :D
Nej, det trodde inte jag heller när jag skaffade bloggen, att jag skulle få så många goa och underbara vänner. Och det är så roligt att det hänt och att vi har vår alldeles egna lilla värld här vid datorn. :) Jag kan försäkra dig om att du glädjer oss minst lika mycket, tack för det vännen!! :)
Vad jag hade till middag? Jaa då det ska jag tala om... jag wokade grönsaker med extra mycket purjolök (jag älskar lök) hällde i en burk med lite starkare sötsur sås "Szechuan" (det är nån sorts peppar)och kokade ris till. Snabblagat och gott. ;) Mmmmmm pizza låter kanon, lyckos dig!! :) Och lyckos dig som har en man som gillar att laga mat. Så härligt att få sätta sig vid dukat bord. :)
Ha en lugn och skön kväll vännen. Jag tror jag ska pyssla en stund innan tv'n börjar.
Ha det bäst!
Kramar från Lena

Pernol sa...

Ja, varsågod vännen! Det är du väl värd.

Vilken enormt snygg väska du fått av Lilla pyssel Inger! Hur snygg som helst. Nu är jag lite avis på dig.

JO, det är bara bra med hålet efter min visdomstand. Det är nästan igenvuxet nu. Inte har jag haft ont heller. :)

Hoppas att du får en mysig pysselstund snart igen.
Ha en fortsatt trevlig helg!
kramis Pernilla

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig underbara Busan vännen:)
TUSEN TUSEN TACK FÖR ALLA SNÄLLA GULLIGA ORD DU ÄR EN RIKTIG KLIPPA OCH DU SPRIDER MASSOR MED GLÄDJE OCH OMTÄNKSAMHET DU MED SKA DU VETA:)
Underbart kort du har fått av Pernol och sen vinst på det vilken lyckodag för dig:)
Jättekul att du gillade väskan och hoppas att mallarna som jag skickade med kan hjälpa dig något!
Så roligt att höra att du har börjat på kortet igår och jag är säker på att det blir super snyggt när det blir klart:)
Är jätteglad om jag kunde hjälpa till så att du får i hop det:)Du ska vara mycket stolt över dig själv det har du all grund att vara:)
Ha en underbar söndag och lycka till med ditt pyssel ser mycket fram i mot att se ditt färdiga resultat:) Underbart att du fick en fin stund till minneslunden, tycker att det är så underbart med denna tradition med alla tända ljus:)MASSOR MED STORA VARMA KRAMAR från din lilla vän Inger, var rädd om dig:)

Linda sa...

Wow wow vilket fint kort och vilken läcker väska :)

Unknown sa...

Hej vännen, Ett stort Grattis till vinsten:) Vad roligt att du vann..
så fint kortet var du fick med..

Å ja säger bara WOW vilken väska du fått av inger helt underbar kan tänka mig att du blev överlycklig för den.
Vad rar och duktig hon är, helt fantastisk på det hon gör..
Färgerna på väskan gillade jag med mycket.
Har inte varit inne på bloggen och inte heller besökt er på ett tag nu, har varit mycket annat nu en tid..Men nu hoppas jag att jag ska få tid med det och lite pyssel igen.
Hoppas allt är bra med dig / Kram kram

Lilla Pyssel Inger sa...

God morgon på dig Busan vännen:)
DU ÄR VÄL VÄRD VÄSKAN min vän du sprider så mycket glädje och omtänksamhet:)
Du får spara på påsen i så länge du vill vännen det är din present och du gör vad du vill med den:)

Tack gulliga underbara Busan vännen för att du tänker på mig så himla gulligt av dig och jag sätter stort värde på det:)
Ja nu är resväskan snart klar och i morgon så åker vi upp till Arlanda det känns både pirrigt och läskigt. Mycket läskigt då jag inte får pyssla på 14 dagar HJÄLP hur ska det gå ha ha ha:)
Tack snälla Busan vännen för ALLT och nu säger jag "Hej då" till dig på en liten stund. Vet inte om jag får tid att hälsa på dig i morgon innan jag åker. Dom säger att dom har bra med internet café där så kanske jag dyker upp någon dag som gubben i lådan och hälsar på dig ha ha ha:)Lova mig att ha det jättebra och ta hand om dig själv vännen. lovar att höra av mig när jag kommer hem igen!!!
MASSOR MASSOR MED STORA VARMA BAMSE KRAMAR FRÅN DIN LILLA VÄN Inger:)